her sezon yeni bi dizi gibi düşün..
Printable View
kardeş payı günü bugün :)
Hahahahahaaha brazzers taki kel adam diye aldik dedi ya laaa :)))))
Girdap gibi dizi yemin ediyorum, ulan daha demin guluyordum birden duygusala bagladilar.
Dizi yeni sezona hiç iyi başlamadı sanki.
iyiydi ya keyfimiz yerine geldi biraz.
sezonun ilk bölümü iyi değildi de ikinci bölümde ben baya güldüm
Emrahın bayram reklamı mesajı da gayet iyiydi bence +birde emrahı yıkama sahnesi de yardı
Hahahahahahha
İzliyen var mı son bölümü :)
Senaristler forumu takip ediyor galiba :)
Sırf Başladı Diye Kaynanadan Kalkıp Eve Geldim :D
Kartalın kıçındaki çatal da çok iyiydi :)
Yarın bipsizini insallah
Cok iyiydi bu bolum, bi ara bende suphelendim senaristi foruma mi takiliyor diye :)
apaçi devlet memurlarının modifiye ettiği araba.. :D
bide şu pes sahnesine koptum :D ben bjk olcam ama sen liverpool olma 3 tane tv parçaladım diyo ahduashdua :D
Anasını satim misafir geldi doğru dürüst izleyemedim sırf reytingi düşmesin diye genede geçmedim starı :D Yarın pc yi tvye takar bipsizini izlerim artık.
Serçe Arkadaşımın :D
"Metiin ateş ediyo lan arabaa kara şimşek be" :D :D dün gerçekten çok iyiydi :D
Bu sezon efsane oldu dizi
Kardes Payi
Poyraz Karayel
Şeref Meselesi
Aşk Yeniden
Ayrı günlerde olması güzel. İnşallah yayından kaldirmazlar
Aşk Yeniden bende çok beğendim ilk kez bi aşk dizinin fragmanını bekler oldum :D
http://www.startv.com.tr/dizi/kardes...6-bolum-bipsiz
bipsizini izlemek isteyenler buyursun :)
O bölümün videosu :D
https://www.facebook.com/video.php?v=1590304837882194
selçuk aradı, abi cumartesi 22.15 e aldık dedi. kızdım fırça gaydım bide :)
Bu bölüm bomba ya :D
Pazarlık sahnesi koparttı resmen beni. Kız kardeşini sabah akşam retweetlediğim diye küfür mü edilir ya :D
Dizi hangi güne alındı ?
bugun yayın akısında bulamadım bende
Haydaa şimdi buldum ilgili bi haber. Geçen hafta reyting düştügü icin bu hafta yayınlamicaklarmis. :(
Ben dahil büyük bir kesim ertesi gün bipsiz ve reklamsız tek seferde izlemek için tv den seyretmiyor.Yoksa ben reytinglerin düştüğünü filan düşünmüyorum
Ulan İstanbul gibi bunuda bölüm başı 2 liradan yayına çıkartırlar reytingler azalmışsa :)
Ben bıpsızını sevsemde ızlemıcek bıle olsam starı açık bırakıp işimi yapıyorum sırf tv den kalkmasın diye. 2 kere izlesem bile gülüyorum TV de izlemeye özen gösterin derim
bu bikaç bolumden bırınde okul arkadası concon bı kız olcak bolumde o bolum gırdımı yayına ya varmı bılen :D
Reyting için talep eden ailelere,takip edilen receiver veriliyor bildiğim kadarıyla.İzlenilen programı kaç kişi izlediğin,memnuniyet durumu filan işaretlenmek zorunda.Böyle bir receiver e sahip değilseniz izleyip izlememeniz bişey değiştirmez.
vay arkadaş doğru mu acaba ??
Karde
Bende okudum baska bir yerde cok uzuldum 4 bolum sonra final yapiyorlar diye duydum
star tv nin .ok yemesi, zart zurt oynadılar saatiyle, fanatik denielcek ben gibi seyirciler bile ne zaman yayınlanacağını bilemez olduk. ehh normal.