Mert'te Forester vardı ama hangi modeldi hatırlamıyorum. Güzel bi açıklaması var yakıt tüketimi ile. Ona da ayrıca sorabilirsin istersen.
http://www.techturkey.com/forum/6946924-post79.html
Mert'te Forester vardı ama hangi modeldi hatırlamıyorum. Güzel bi açıklaması var yakıt tüketimi ile. Ona da ayrıca sorabilirsin istersen.
http://www.techturkey.com/forum/6946924-post79.html
Alacağınız araç lpg li ise lpg nin markası, kimin taktığı da önemli.
Genelde forester kullanan insanlar çok yol yaparlaro yüzden km ile oynanmadığına dikkat edin.
Kapılarında direk olmadığı için kapı fitilleri çok eski ise küçük bir ihtimal içeri su alabilir yıkarken vs.
öğle tatilinde araca bakmaya gidiyorum fotoda çekip koyarım, lpg kitinin markasınıda öğrenir yazarım. Sonra bi beyin fırtınası yapalım ..
lpg'li alırsanız hararet yapmış mı ona dikkat edin. lpg sonrası dikkatsiz ellerde conta yakabiliyor.
arabaya baktım arkadaşlar. prins marka lpg mevcut, 102 binTLde subab ayarı yapılmamış. Teksıkıntı şimdilik bu.
Plakası 06TYT66 5664 msj gönderdim hasar kaydı gözükmüyor . ama arka tonpon değişmiş, bagaj kapısı ve çamurlukta boya var. fiyat 32,500TL nediyorsunuz.
iç döşemeleri, ön gögüs , koltukları yırtık pırtık yok. içi dışı temiz. Kozmatiği güzel
2003-2005 model turbolu XT ler 177 hp 2006-2008 makyajlı kasa atmosferikler DOHC motor 158 Hp turbolular gibi gitmiyor ancak çokta hantal değil.200 ü çok rahat yapıyor ancak çok fazla rüzgar yiyor sonrası için bişey diyemem.Temizinden denk gelirse turbolu bakın derim yinede.
Aslında benim 1,3 punto bile 200km hızları görüyordu, asıl o hızlara kaç sn. çıkması. Aslında amaç o hızlarda değil, öğle birşey isteseydim 2,5 turbolara bakardım.
Benim istediğim; seri olması, hantal olmaması ve sürerken zevk vermesi.
onun için daha yeni model olsa bile 07 model forester x lerden vaz geçtim.
peki bu yukarda yazdığım gibi bir xt için 32,500TL çok değil mi.
ben 30.000TL teklif etmeyi düşünüyorum en fazla oda
Km orjinal ise, sizin de içinize sindiyse biraz pazarlıkla alınabilir. Çünkü km çok iyi. Lpg ne zaman takılmış, bir de aracın ağır bakımları yapılmış mı yapıldıysa ne zaman yapılmış
bence max. 30.000 verin sübap ayarını nerde yaptırmış.En kötü durumda sübaplar bozulsa 2000 lira gibi bir masrafı var onuda göz önünde bulundurun.
km orjinal, 100 bin bakımı argos da yapıldı diyo listeyi gösterdi bana içinde baktım subap ayarı yok.
sordum subap ayarı yapıldımı diye , bilmiyorum diyor.
lpg prins marka, kayra diye biryerde taktırdmış, 15bin km önce
Argos'u ara bir de onlarla konuş derim o zaman, hem sübap ayarını hem de kafana takılan diğer soruları da sormuş olursun.
15bin km de sübap ayarını bozmaz kolay kolay 50.000 ve üstünde yanlış montaj yanlış karışım gibi durumlar olduğunda lpgli araçlarda sübap ayarları bozuluyor.km iyi çokta yorulmamış bir araçsa 30000 normal.
Şimdi 80 bin kmberi bakımlarının yapıldığı argos servisi aradım.
boya ve değişen durumuna araç sahibinin söylediğiklerini söylediler.
Bakım durumu da; 100 bin bakımında ne değişmesi gerekiyorsa değiştirdik deddi, bütün sıvıları vs..vs.. anlattı.
Subap ayarını da yapmadık deddi, çünkü lpg si 15.000km önce takılmış, subap ayarı sağlam dedi.
Biz baktık gerek yok dedi.
Deddim nasıl gerek yok benzinli olsa bile subap ayarı yapılması lazım 100 bin km arabaya.
öğle birşey yok diyorlar, biz bakarız , subap ayarı bozulduysa yaparız diyorlar. Bu aracada baktım bozulmamıştı diyor.
Bu ne demek dogru mudur ?
araçta titreme filan yoksa gerek yoktur subap ayarına.100000 bakımında benim bildiğim triger kayışınında değişmesi lazım değiştirmişlermi ?
artık gerisi size kalmış gidince aracı test edersiniz bir sıkıntı görmezseniz alırsınız.Rölanti düzgün duruyormu titreme varmı yokmu iyice bakın birde yetkili serviste expertiz yaparsınız içiniz rahat olur en azından
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)