vw forumundan arkadaşlarla bi konuşayım yarın kesin bilgi vereyim :)
Printable View
Kanka dedeyle benide yaz. :)
şu an için net olarak hali hazırda tam olarak 38 kişi kesin olarak geleceğini belirtti, çarşamba gününe kadar sayıyı bildirmiş olacağınız. mevcut liste dışında ismini eklemek isteyen ya da gelemeyeceği için ismini çıkartmak isteyenler belirtsin
Beni niye yazmadin la
söz vermeyim ama gelmeye çalışırım...
eee benide yaz listeye olmamı
hanı resım yokmu hıc
cok guzel bulusmaydi Alper'e ve Tunay'a cok tesekkur ederim , cok yedik cok gulduk
:) :) :) :)
sınava denk geldi vay
oha lan ne zaman buluştunuz, pazar değil miydi yahu. :D gene kaçırdık peeeh
buluşma felan olmadı :hehe: nasipse önümüzdeki pazar günü olcak
fake atmayalım arkadaşlar :D
sonrasında deneme olacakmı 400 hp araçlar bulunacakmı ve fiks zeki mürenli espri
Deneme seyretmeye gelinir eylencelik çekirdek alınır. :D
.............
Serdar geliyor mu? Namı diğer Flexamin
Bu arada pazar günü yağışlı gözüküyor. Bilgilendirme yapayım dedim :D
AÖF sınavı var :(
beyler pazar hava 9 derece olacakmış ne kadar doğruysa ama 7 derece diyen site de var 11 diyen de bi arkadaş vardı gsi club olabilir nicki güzel tahminler yapıyodu ona bi ulaşsak bilmez mi doğrusunu :)
buarada yağmur bahçede olsak bile etkilemez bizi tente var perdeler var vs.. Hava nasıl oluru biraz tahmin edebilirsek bahçede oturmak beni çok rahatlatıcak gibi görünüyo çnkü..
Bahceyi ayarla alper. Herkes rahat eder.
Bu arada adini yazdirip gelmeyenleri gunde ortalama 6 kere asagilayacagim, haberiniz olsun...
Bana ninjalik ninjalik yaptirmayin.:)
...........
ben + 3 kişi geliyoruz abi listeye yazar mısın
bende gelmek ıstıyodum ama ***** sınav var :(
liste düzenlendi şu an tam olarak 41 kişi mevcut
AÖF sınavı olmasa gelirdim :) Hava ile ilgili kısaca ; Gün içerisinde maalesef yağmur gözüküyor.Turangüneş gibi yerde ise biraz daha fazla yağış düşebilir :) C.tesi sabah 5-6 ile pazar gecesine kadar yağmur gözüküyor.Tabi sürekli yağar bilemiyorum ama tatminkar yağışlar olacaktır :) Rüzgar ara ara üşütme etkisii yapabilir,tabi bu da son güne kadar değişebilir bi etken :D
Eray beni düş yol gözüktü bize :)
yağmur kar çamur bize fark yapmaz, 2 sene önce yaptığımız brunchda yerde kaç cm kar vardı eskiler bilir :D
istanbul görde imren valla :D
apachee meetinglerle cosardı eskiden bizde brunch yapmayakmı :D