e38 7.50 İL HAKKINDA !

Thread: e38 7.50 İL HAKKINDA !

1. YH199's Avatar

YH199 said:

e38 7.50 İL HAKKINDA !

98 MODEL 7.50 il almayı düşünüyorum yarın.7.40 il ile arasında yakıt farkıo fazla yok diye yorumlar okudum.bilenimiz varmıdır beyler bu motoru bu arabayı.vanos falan yok sanırım bunlarda.başımıza belamı alırız .750 alarak.yoksa alabilirmiyiz.200 bin orj km sinde lpg siz.yoksa 7.40 mı düşünelim.***** onlarda x5 4.4 motoru var sorun çıkardımı parçası daha yaygın ve ucuzdur.
    ,

2. turbo&quattro's Avatar

turbo&quattro said:
    Evladiyelik guzel bir secim olur

3. YH199's Avatar

YH199 said:
    evladiyelik olması önemli değil zira olmazda.

benim merak ettiklerim yukarda yazdıklarım.
    ,

4. gabxer's Avatar

gabxer said:
    Motor olarak fikrim yok ancak 99 model 7.40i de elektrikden dolayı devamlı problem yaşıyordum.Kapının önünde kendi kendine bozuluyordu.Sadece tek parça lokal boyalı bir araçtı ve çok temizdi.Buna rağmen rastgele bozuluyordu.

5. YH199's Avatar

YH199 said:
    Quote Originally Posted by gabxer View Post
    Motor olarak fikrim yok ancak 99 model 7.40i de elektrikden dolayı devamlı problem yaşıyordum.Kapının önünde kendi kendine bozuluyordu.Sadece tek parça lokal boyalı bir araçtı ve çok temizdi.Buna rağmen rastgele bozuluyordu.
    evet bende elektronik hastalığını çok okudum.bu eski lüks arabalarda hastalık sanırım 98 kompresor mersomuz vardı oda her sene elektronikten arıza açardı sunroof bozulur camlar takılı kalır bilmem ne bela her sene fix.
    ,

6. gabxer's Avatar

gabxer said:
    7.40dan sonra S420 aldım.Bence eski bmw, eski merc. ile karşılaştırılmaz.Mercedes 360.000kmdeydi hiç yolda kalmadı taş gibi araçtı.Bmw'yi park ettikten sonra sabah çekici ile sanayiye götürdüğüm oldu.

S420de de küçük elektrik problemleri oldu aldıktan bir kaç ay sonra ;ancak tamiri yapıldıktan sonra hiç bozulmadılar.

Eğer illa eski ve lüks araç alıncaksa w140 kasa S class alabilirsiniz.Ancak yol tutmasına rağmen sürüş zevki olarak bmw'nin yanına yaklaşamaz.

7. fatiii's Avatar

fatiii said:
    bencede güzel s320L daha tatminkar olucaktır her açıdan..daha az yakar daha rahat satılır vs.

dip not:illa büyük motor derseniz s500 sizin için süper olur kanısındayım

8. Ahmet Saraçoğlu's Avatar

Ahmet Saraçoğlu said:
    e65 olsa kesinlikle bmw derdim ama e38 yerine bende w140 s serisini tercih ederim.

9. YH199's Avatar

YH199 said:
    2 mercedesim var.w210 e w219 cls e38 e merak saldım sadece.herkes problem diyor soğudum arkadaş ne problem arabaymış.saolun arkadaşlar yorumlarınız için.
    ,

10. MaXo said:
    Özelde dediğim gibi düşük sınıf modellerine bakarsan iyi olur.

11. MBuğra's Avatar

MBuğra said:
    hayırdır serkan abim bakıyorum yine kaşıntı tutmuş.

THT'den By_BuGr4
    "Korkmadık, savaştık"

12. YH199's Avatar

YH199 said:
    yok buğracım bir müddet hızlı arabalara mola verdim.nasip se 1 sene içinde devam edicem.şimdilik farklı arabalar biniyorum buna 1 sene devam etmek istiyorum.biraz özlemiş olurum bu arada daha tatlı gelir.
    ,

13. MBuğra's Avatar

MBuğra said:
    Quote Originally Posted by YH199 View Post
    yok buğracım bir müddet hızlı arabalara mola verdim.nasip se 1 sene içinde devam edicem.şimdilik farklı arabalar biniyorum buna 1 sene devam etmek istiyorum.biraz özlemiş olurum bu arada daha tatlı gelir.
    Rabbim gönlüne göre versin abicim.
    "Korkmadık, savaştık"

14. MaXo said:
    Quote Originally Posted by YH199 View Post
    Hayırlısı abi.

15. DetailEF's Avatar

DetailEF said:
    7.40 7.50 gibi araçlar yavaş araçlar değildir, geçen sene 2001 50iL binmiştim gerçekten o uzun şanzımanına rağmen araç saçma sapan güzel tepkiler veriyordu, hızlı gidiyorum olayı tamamen psikolojik bir şey konforsuz bir araçta tabi ki hızlı gittiğinizi düşünürsünüz çünkü bütün tepkileri mekaniksel olarak vücudunuzda hissediyorsunuz, bu kadar konforlu olan 7 serisinde hızlandığınızı anlayabilmek için kadranı izlemeniz yeterli

16. Tunç's Avatar

Tunç said:
    e38 kasa cok temız olmadıgı sürece girmeyin basınızı agrıtır ve 7.50 olmalı

17. GOKTAN's Avatar

GOKTAN said:
    7.40 ve 7.50 lere bende hastayım hatta konusunuda açmıştım ama yorumlar karşısında projeyi rafa kaldırmıştım

18. volume81's Avatar

volume81 said:

gaz vermek bizim işimiz

19. MaXo said:
    Quote Originally Posted by volume81 View Post

gaz vermek bizim işimiz

Bu araçlara binmek yürek ister.Günümüzün şartlarını göze alırsak.