Bu konuyu görünce içime şüphe düştü bir sıkıntım yok ama acaba aldığım bujiler orjinal ngk değil mi ? Hafta sonu söküp bakayım bari
Printable View
Bu konuyu görünce içime şüphe düştü bir sıkıntım yok ama acaba aldığım bujiler orjinal ngk değil mi ? Hafta sonu söküp bakayım bari
Sahte ngk lar cok fazla artik sanayilerde.
Denso da bkr8iex in karsiligi IK24 olması lazim. IK20 6 sogukkuga denk geliyor 2 ser artiyordu cunku.
şaşmazdan aldım ngk bkr7eix. X ticaret isimli yerden.sıkıntı yok çok şükür. 9000 de dönüyoruz avansıda bir süre yüksek tuttuk.yine sıkıntı yok.ha olmayacağı anlamına gelmez.bu gün söktük baktık avansımız yüksekmiş kıstık, devam.
link iyi oldu sahte orjin farkını gördük.
peki turkiye bayisi kim nerden almak lazim? alicaktim bugun gidip bayiden aliyim olmadi
Ankara Şaşmazda arkadaşım orjinal NGK bujileri satıyor, isteyen olursa yönlendirebilirim.
Benim küçüklükten beri arkadaşımdır, düzgün esnaftır.
Yedekçi Otomotiv. Şaşmaz 2503 sokak NO: 4 - 6
Fatih ve Efe var abi kardeş, onlardan birine söylersiniz Altuğ yönlendirdi diye yardımcı olurlar.
hks de ngk ya ürettiriyor benim bildiğim
muhtemelen bujıyı sokerken anahtarı kasıntılı cevırdığiniz için kırılmıştır bujı porsenelı başka bır ıhtımal yok
hks bujiler nerden temin edilir arkadaslar
Ben de şaşırdım konuyu okurken. Ben 45000 km NGK'nın sadece LPG'li araçlar için ürettiği Laser Line diye geçen bujisini kullanmıştım hiç sorun çıkartmadı. O kadar km'den sonra ben kendim utanıp değiştirmiştim :) Ama bazen böyle şanssızlıklar geliyor insanın başına.
Bizde çok karşılaştık nezaman türkiyedeki satanlardan ucuza buji aldıysak ya tırnağı kırıldı yada porseleni çatladı.Dikkatli olmak lazım.orjinal olduğundan emin olmadığınız bujiyi kullanmayın bence.Eskimiş orjinal buji kalsın daha iyi :)
Altuğ kardeş şimdi gelde kafan karışmasın :) ben senin arkadaşlarının dükkanından 100 TL ye alıyorum BKR8 takımını. Aşağıdaki linkte yeni satışa sunuldu. İlan yorumları da açık ortada.
Bu arakdaşın ilanı ile ilgili bir polemik amacım yok. Senden ricam arkadaşlarına sattıkları bujinin orjinal olup olmadığını sorabilir misin? sadece bunu istiyorum mümkünse. Eğer orjinal değilse risk almayalım ***** araçlarımızın durumu belli. Yurt dışı ürünlere bakalım.
http://www.techturkey.com/forum/modi...takimlari.html
Sahteden ziyade belki üretim sürecinde sorunlu bir parti çıkmış da olabilir. İmalatta sürekli olan şeyler bunlar.
Estağfurullah polemiklik bi durum yok :) Aradım sordum şimdi evet BKR8'in takımını 100 TL'ye veriyorum dedi. Tabi orjinal dedi İstanbul'daki distribütörden alıyoruz dedi.
Ama piyasada çok fazla sahte olduğunu söyledi.
Sipariş verdikleri zaman baya yüklü sipariş veriyorlar fiyatı aklınızı karıştırmasın :)