Çok zor durumda kaldım yardımcı olur hadi arkadaşlar kendiniz olmasada çevrenize haber verin belki isteyenler çıkar.
Printable View
Çok zor durumda kaldım yardımcı olur hadi arkadaşlar kendiniz olmasada çevrenize haber verin belki isteyenler çıkar.
görkem nerden buluyon bu kediler ya :) valla çok sevap işliyorsun kardeşim.
Hiç kedi bakmadım ama denemek isterim, geçici olarak yuva olabilirim diyenlere yavruları emanet edebilirim en azından kış süresince mart ayı sonuna kadar bakabilirim diyenlere geri alma sözü ile kedilerimi emanet edebilirim. Hem ben bu sırada yuva aramaya devam ederim hemde geçiçi kedi yoğunluğumu atlatmış olurum. Esas olarak kalıcı yuva öncelikli tercihimdir.
son 3 günüm, kalıcı yada geçici yuva arıyorum.
Evde 1 aydır tedavisini üstlendiğim sokak kedisi dün akşam üstü diyafram yırtılması sebebiyle solunum yetmezliği sebebiyle öldü. Çok üzgünüm. Taşınma işlerim devam ediyor. Lütfen siz olmazsada çevrenize söyleyin geçici yada kalıcı yuva arıyorum.
Arkadaşlar kalıcı yada geçici yuva kar geliyor sokaklara bırakmak istemiyorum
geçmişte 10 yıl evde kedi besledik rahmetli babam sevmezdi bizde mecburen sahiplendirdik şimdi evledim terasımda güvercin evimin bir odasında 15 yakın muhabbet kuşu 1 tanede hemster'ım var şuan hiç bir tanesi olmamış olsaydı gün içinde gelip alırdım ben yakın arkadaşlarıma bu konuyu ve aciliyeti olduğunu bildiriyorum. inşallah en kısa zamanda yeni yuvalarına kavuşurlar.
Abi pek kedi ile ilgilenen yok galiba , bir parka bırakmak en iyisi :/
sahiplendirme şansımı sonuna kadar deneyeceğim valla.
Son gün son şans..
Fotoraflardaki 2 yavruyu ve evimde demirbaş diyip evden çıkmaz dediğim 3 kedimi geçici olarak kayınvalideme verdim, fotoğraflarda eklediğim trafik kazası geçiren kedi ve dişi olan kısırlaştırılmış kedi bende. kayın validemin evinde şuan 12 kedi oldu. zorla bu işi yaptım papaz olduk kayın valideyle.
Kediler için halen yuva arıyorum.
http://i.hizliresim.com/xAq1Zz.jpg
Bu yavrucağı sahiplendirdim çok şükür. Diğerleri için yuva aramaya devam edelim
Havalar soğuk, eve alışmışlar hadi arkadaşlar elimizden geleni yapalım.
Evlatlara yuva arıyorum yokmu isteyen?
Evlatlara yuva aramaya devam ediyorum.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...16429330_n.jpg
Yeni foto olsun