-
Yaklasık 1.5 -2 senedır de bende boyle bırsey mevcut baslama sebebı zehırlenmıstım ve o gun bugun bırsey yıyemıyorum bazen toplum ıcınde cok rahat yerken bazen cok yakın arkadsımla yemek yerken bı anda hızlı kalp atısı donup kalma kotu bı hıs gıbı seyler oluyordu bu yuzden kolay kolay yemek yıyemıyorum ama gecenlerde bunun sadece yemek le ılgılı olmadıgını anladım veya ben yemek yerken zannedıyordum ... yılbasında bı cafe tarzı bıyerde yılbasını kutlarken bı anda aynı hısler ortaya cıktı hemde bısey yememe me ragmen normal arkadas ortamım da da olmaya basladı ve bu benı gıt gıde rahatsız etmeye basladı sanırım doktora gıtme vaktım geldı... gecmıs olsun
-
Bendede buna benzer bir durum var fakat bu kadar ileri gitmiş değil ama ben farkında olduğumdan sürekli üstüne gidiyorum gitmeye çalışıyorum .. Misal üniversitede bi sunum yaparken bende bi heyecan bi titreme, nefes düzenim bozuluyor sanki boğulucak gibi oluyordum ama ben böyle olduğunu bile bile sürekli üstüne giderek sürekli sunumları kendim yapmak istedim vede yapıyorumda bu beni büyük ölçüde düzellti gene bi örnek kalabalık ortamlarda samimi olmadığım insanların arasına girerken heyecan oluyordu kalp atışlarımı kulaklarımda hissediyordum resmen ama ben sürekli tanımadığım insanların içine girmeye başladım onlarla samimi olmaya sohbet kurmaya başladım hala tam olarak düzelmesede düzeliyor.. yani kısaca demek istediğim ben bu soruna sürekli üstüne giderek çare buldum kendimde bu cesareti buldum kendimde özgüveni oluşturmaya çalıştım, ne kadar senin sorununa benzer bi durumdur bilemem ama bence bu sorununu birilerinin zoru olmadan kendi isteğinle, yapamadığın şeylerin üzerine giderek çözebilirsin
-
Sen bikaç gün gel düzelmezsen daha da ihya olmazsin
-
kardeşim bu kalp çarpıntısı falan işi bende de var yeni biriyle tanışırken heycanlanıyorum terliyorum kızarıyorum kalbim çok hızlı atıyor çok kafaya takmaktan oluyor heralde acaba ne der benim için beğendimi beğenmedimi vs... Ama şunu söyliyim bir hobi sosyal bir faaliyet şart geçmiş olsun