kalipson Nickli Üyeden Alıntı
Bugün de görüştüğümüz gibi... Yarın göstericem. Bu kadar masrafın üzerine Yetkili Servise gidebilir miyiz bilmiyorum ama yarın bir dizi yere göstereceğim. Yetkili servise de uğruycam.
İnşallah yanılıyoruz.. İnşallah sen haklısındır. Sen haklıysan ben gene, alakasız bir masraf çıkması(sıfır volan alımı) hariç bi zararım olmayacak ki bahse konu şey de volan zaten. Zırt deyince o rakamlara bulunmuyor. Benim bu fikrime ister inan, ister inanma Polyannacılık yaptığımı zannet; sorun değil...
Ben özür de dilemesini bilen bir insanım.
Ama gözle ve elle bakıldığında farkına çok net varılabilen bu yanıkların olmadığını iddaa etmeni hala kabullenemiyorum... İstatistik yapsak, 10 kişiden neredeyse 10'u da varlığını kabul ediyor. 3 harfli görmüyoruz burada di mi? Bana gözüktü.. sana gözüktü... vb. vb. vb...
He, işin kırılma noktası bu yanıklar ilerde başımıza iş açar mı?Kavrarken titremelere ve zamanla balatanın daha fazla aşınmasına sebep olur mu? İşte burada benim canımı sıkan şey, bu akşam kime sorduysam "yapar" demesiydi.. Yarın bi de gündüz gözüyle millete musallat olucaz. N'apalım ???