İleri ki Dönemde Kredi alacaklar için zorluk başladı. Anlık olarak kurlar;
$: 2.175
€: 2.969
Ons: 1255
Parite: 1.3650
Bakalım ilerleyen günlerde neler olucak?
Printable View
İleri ki Dönemde Kredi alacaklar için zorluk başladı. Anlık olarak kurlar;
$: 2.175
€: 2.969
Ons: 1255
Parite: 1.3650
Bakalım ilerleyen günlerde neler olucak?
2.23den aldım bugün şansıma düştü anasını satim..
Gecelik faizi 7.75 den 12 ye çıkardı
Piyasada beklenti maksimum 10 olcağı yönündeydi
Ben 9-9.5 bekliyordum hele tayyip aganın bugünkü konuşmasından sonra...
Çok geç kaldılar. 1 ay önce 9-10 la kurtarabilirlerdi.
Hayırlısı bakalım 3-6 aylık süreç biraz sıkıntılı geçebilir
cok ciddi bi hamle ama bu vatandasa zam olarak geri yansiyacak ne yazikki..bari ay sonunu bekleselerdi maasi dolar alanlar vardi yaa :D
Beklenenden fazla geldi faiz arttirimi. Bi' sure daha faiz arttirimi yapmamak icin bu kadar yuksek tuttular tahminime gore.
Borsaya bence negatif yansicak bu durum ozellikle banka kagitlari olan buna bende dahil :D sakin kalmak lazim secimden sonra toparlicaktir borsa
Doviz anlık dussede yine yukselicek., Balon patladı malesef.
Kobiler (bende) dahil olmak üzere kur yükselmesinden dolayı zarar ettim. Malesef ikinci darbede kredi faizlerinden olucak. Bu kadar yuksek oranlı faiz artırımı fed korkusundan kaynaklanıyor... Ülke bitik malesef, cahil cuhela anlamasada çok yakında cam gibi bir net şekilde gorucekler. Faiz artırımı ile konut,araç dur ucak, işten çıkarmalar basliycak. Kobiler artan kredi faizi yüzünden zarar edicek... Ekonomi duracak. Dahasini yazıp moral bozmak istemiyorum.
Uretım ekonomısı dususe gırıyor kı gırmıstı.
Kagıt ekonomısı geldı yanı sahtekarlık ekonomısı geldı.
Malesef kısa vadede vatandasa goy goyla ıyı gelıcek bu ama uzun vadede duman olucagız!
Uckagıtla kandırıyorlar mılletı.
Yazık....
2 gündüğüm hazırladığım tüm raporları bu sabah itibariyle yeniden düzenlemek zorunda kalıyorum hemde toplantıya 2 saat kala..
Her gün kur toplantısı yapmaktan sıkıldım :(
evt slm an itibariyle dolar nereye gider sizce fed in açıklamaları çok önemli tabi bu sbh yine aldım 2320 satmıştım şimdi 2.175 aldım şu an durum güsel ama her an bakmaktan çok yoruldum ne zor işmiş yaa
Bu kur adamı hayattan soğutur :D valla piyasa beklentisi 10 milyar dolar azaltım yönünde eğer bundan az olursa dolar assagı fazla olursa dolar yukarı :D 10 gelirse ne olur bilemiyorum ama yine bence yukarı eğilimi var doların merkez bankasının faiz silahı kısa vade de etkili olusak gibi duruyor
valla cidden sıkıntılı ekranı takip etmekten çalışamaz oldum :)
Yeniden çıkışa geçti dolar.
bu aralar doları faizle ancak anlık olarak iner dolar seçime kadar böyle oynak gider aslında sıkıntı seçimden sonrası iktidar değişirse siz ozaman doları görün nerelere gidiyo
evt yine çıkışlarda peki sizce iktidar değişirse neler olur çok sıkıntılı valla bende merak ediyorum :)
iktidarın değişiceği bir mevzu yok ki.. merkez bankası iktidardan bağımsız hareket ediyor başbakanın emri altında değil.. zaten olsa başbakan faiz arttırımından yana değil dün daha irana gitmeden söyledi ben yana değilim dedi ama merkez bankasıda benim kontrolümde değil dedi..
yani türkçe meali ekonomi kötüye giderse bizden değil merkez bankasının aldığı yanlış kararlardan olur demeye getirdi topu onlara attı..
faiz arttırımıda hiç iyi bir şey değilheleki bu kadar yüksek arttırım bunu esas cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra bütün ülkece sağlam hissederiz şimdi seçimler var pek bir şey olmaz hissetmeyiz ...