herhalde filmin altyazı versiyonu yok bu gece altyazısını çevirip yapmayı düşünüyorum bende :)
Printable View
herhalde filmin altyazı versiyonu yok bu gece altyazısını çevirip yapmayı düşünüyorum bende :)
1
Initial D. I Serisi Online Türkçe Altyazılı izle
2
Initial D. II Serisi Online Türkçe Altyazılı izle
3
Initial D. III Serisi Online Türkçe Altyazılı izle
4
Initial D. IV Serisi Online Türkçe Altyazılı izle
5
Initial D. V Serisi Online Türkçe Altyazılı izle
extra st1
Initial D. Extra Stage I Serisi Online Türkçe Altyazılı izle
extra st2
Initial D. Extra Stage II Serisi Online Türkçe Altyazılı izle
3. sezon ve extra stage 1 yuklenmektedir
2. Sezon 5. Bölümdeyim daha önce izlemediğim için üzüldüm valla
4. sezon da 16 yada 17. bölümde bi dialog var çevirisi amcamın çocukları hapisten yeni çıktı mermiye kafa atıyorlar dio orada koptum bide aynı dialogda izin ver patates *ıçtırayım diye çevirmişler orada da yarıldım :D
Şuanda 4. sezon bitti 5. sezonu sanırım 7. bölümde çevirmeyi bırakmışlar yorumlara baktım genelde araba terimleri içerdiği ve ilgisizlikden dolayı çevrilmemiş eğer yardım edebilecek arkadaşlar olursa çeviri konusuna hakim bu işin sonunu getirelim 7 bölüm kalmış çevrilmeyen ingilizce alt yazıdan direk çevrilebilir diye düşünüyorum
Güncel olsun 1. Bölümü buldum diğerlerini bulamadım nereden izleyebilirim
Bağımlılık yapıyor resmen :D bende yeni başlamıştım suan 3.sezona baslicam.
Ne zamandır aklımdaydı görünce başladım ben de şimdi 1. bölümden
Bende arıyordum bakındım reklamsız temiz nereden izleyebilirim çok güzel olmuş elinize sağlık
Youtube kanalı olarak biri upload etse düzenli şekilde 1.sezondan başlayıp ne kadar güzel olurdu bayada izlenirdi.
Biri link versede izlesek linkler sıkıntılı
Anime dizi kanallarında mevcut şirkette olduğumdan linkler yasaklı ama rahat izlenebiliyor.
Devamı olmasını çok isterdim çok güzel ve araçlar konusunda öğretici :)
Devamı var serinin 2014 ve 2015 te iki film çıktı. Initial D - Legend 1 ve Legend 2 isimli internette ingilizce alt yazılı mevcut
Dün başladım 10.bölümdeyim. Sürüklüyor gerçekten. Teşekkürler