bende 2005 1.6 fsi 115'lik golf 5 vardı..biraz sıkıntılıydı motoru 1.6 102 liğe göre..
tüp takması,çok yakması vs. arkadaşımda da sizin aradığınz motorlusundan vardı.tüp taktırmıştı oda
çok sıkıştırarak kullanıyordu hep arabasını lpg den hep bir sızıntı ses söz konusuydu..onun haricinde normal
düzenli kullanımda hiç şikayeti olmadı yanlış hatırlamıyorsam 1 sene önce tüpte 25 kuruş yakıyordu.
golf 5 lerde benim dikkat ettiğim ve çoğunlukta gördüğüm kronik sorunları gerçi kronikte demeyelim çabuk
yıpranma sorunu olarak far açma tuşunun ve teyp tuşlarının soyulması ve konsoldaki 4 adet hava kanalının ortasında yer alan
sağ sola çevirmek için kullandığımız plastik parça yerlerinde olmaz genelde çabuk kırılır

ilanlarda ki golf 5 lerin %70 inde kesin eksiktirler

birde kalorifer sorunu vardı
bende ve benim arkadaşlarımda tam sıcak hava vermiyordu km si yüksek olanlarda..yaptırdıktan sonra hala
sorunu devam eden arkadaşım oldu..
ben kendi arabamla karadenize gittim sınıfına göre rahat ve sessiz bir araba benim gibi kilolu insanı
bile yormadıysa rahattır
2007 model sonrasında tam ekran yol bilgisayarı oluyor..yarım ekran olanlarda da herşey mevcut.
primeline en boşu direksiyon simidi bile garip oluyor..midline orta comfortline dolusu..ama galiba düz 1.6 larda
comfortline yoktu..fsi larda oluyordu onlarda 6 ileri oluyor..ama bu arabada orj kol dayama şart acayip rahat
bir sürüş sunuyor..30 bin lira bence biraz fazla aracın durumuna göre değişir tabi.ama lpg varsa araçta rahatça satılabiliyor
arkadaşm aracını hemen satmıştı hemde ağır hasar kaydı komple boya vs olduğu halde..bende lpg yoktu fsi olduğundan biraz
bekledi mecburen arayan herkes lpg takılıyormu diye sormasından sıkılmıştım

aklıma bunlar geldi şimdilik
hatırladığım başka şeyler olursa eklerim..hayırlısı olsun şimdiden..