sahibinden.com sitesinde açılan 1.8 üzerindeki ilanlara dayanarak bazı arkadaşlarım
bana bu kasanın 1.8 motorlu olduğunu iddia ediyor
benim bildiğim kadar türkiyede bu seçenek ile satılmadı
varmıdır bir aslı astarı arkadaşlar ?
sahibinden.com sitesinde açılan 1.8 üzerindeki ilanlara dayanarak bazı arkadaşlarım
bana bu kasanın 1.8 motorlu olduğunu iddia ediyor
benim bildiğim kadar türkiyede bu seçenek ile satılmadı
varmıdır bir aslı astarı arkadaşlar ?
abicim bende bu kasadan (fd6) bahsediyorum özel siparişle geldi 1.8 motor.. donanımıda executive![]()
zaten belli bi yıla kadar geldi2009 (olması lazım)
Biz honda bayine gittiğimizde bu 1.8 motorun hacim olarak küçültülmüşü 1.6 motor olduğu söylendi geri kalan her şey aynı vergi avantajı olsun diye Türkiye'ye özel motor olduğunu 1.6'ların söylenmişti. Özel sipariş değil normal satılıyordu 1.8 motor. Sitelerinde de fiyat listesinde yer alıyordu.
vay be ilk defa rast geliyorum
biliyorum blok olarak 1.8 ler ile aynı oldugunu ama 1.8 in satışı yapılmışmı onu ilk defa duydum teşekkürler
O 1.8 ler tek tük trye özel olarak gelmiş fuar bayi tanıtım modelleriydi... çünkü 1.6 R16 motordan önce R18 lerin üretimi vardı dünyada... R18den 6 7 ay sonra R16 ile satışa çıktılar ve trye R16 lar geldi hep... block aynı ama deck yüksekliği krank ve kol oranları farklı piston ve kapağı aynı sadece....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
r18 olarak satıldı yurt dışında daha çok var
genelde tr r16 motor 1.6 lar var
fd2 k20a olarak yurt dışında var sadece
Hb ile aynı motor var ama sedan olarak duz vıtesı satılmadı hıc
hepsı otomatık geldı
ayrıca standar donanım olarak krom kapı kolları ve koltuk ısıtma mevcut
o kasa 1.8 2009 sanrufsuzunuda sattık son kalan partilerde çoğu dışarı satıldı çok azını içeri verdiler ***** vergi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)