Memnundum , şuanda da memnunum buda 1.2 tsi , + chip yaptık.Gidişi tükeitmi benzinli bi araca göre çok güzel.Ama geriye dönüp baktığımda 6 ayda 17000 km yapmışım :D , onun için hem daha az yakan hemde ele nakit bırakacak bi araç arıyorum.
prins in valve bilmem bişeyi ile, landirenzonun yağlamalı kitinin farkı varmıdır peki? lpg ci yorumlarını alalım :)
Böyle soruna can kurban diyim o zman aracı zorladığımda gaz kullanmasın zaten :) Tüketim olarak uzun yolda 6-7 litre arası ama sehir içinde yakıyo bu araç ağırlığıda var ama gidişi duruşu yol tutuşu şöle yandan cafcaflı bakışı :P :D:D hani bu yakmıcakta hangi araç yakçak dedirttiriyo insana ama yakıttan yanada çok üzmüyo.
6 7 lpg de mi benzindemi?
Şehir içi ne yakar ort.lpg de?
Misal beetle la 7 7.7 şehiriçi dikkatsizde.şuan benzini po dan indirimli 4.1 den alıyorum , 29 32 krş arası geziniyor.1.6 lpg bunun aşağısında olur mu?taktışımıza değermi?
kesinlikle değer değişime.Bu uyum ve tüketim durumu 1.6t ve 1.4t lerde nasıl peki?
1.4t şehirler arası 5.5 civarı yakabiliyor
Çelik subapsız yağlamalı lpgli 1.4t cruze sahibi bir arkadaşım var.Sorunsuz kullanıyor.İlerisini bende merak ediyordum ama artık insignia 1.4t fabrika çıkışı lpg ile geldi.O zaman çelik subap ve yağlama olayı yalan mı?
yağlama olayı nasıl ?ayrıca bi yağ deposu falan mı var , motorun karter yağı mı dolaşıyor orda?onun mantığı ne tam olarak?
prins in yağlamalı sisteminde kutu kolanın biraz daha büyüğünü düşün (en boy olarak) içerisinde özel yağı dolum falan olmuyor yenisini alıyorsun bittikçe. 90 lira civarı fiyatı var 10 15000 km arası kullanılıyor aracı kullanıma göre tabi. benim astra h prins lpg li su ana kadar iki kere sanayiye gittim. birinde kötü yakıttan filtre değişti diğerinde enjektör kablosu çıkmış genel olarak memnunum.