User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
88 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: En hızlı Ticariler

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,6 mjet yazılımlı doblo var. 2013 model. Kendime almıştım 30.000km dayanabildim. Şuan şirkette kullanıyorlar. Yol tutuş gidiş vs birşey diyemeyeceğim ancak sürüş pozisyonundanmıdır nedir inanılmaz yoruyor insanı. En basiti kolumu koyacak yer bulamıyorum arabada. Sürücü kapısı çok uzak. Direksiyonu tuttuğum sırada sağ kolum kol dayamaya yetişmiyor. Üstelik taburede oturma hissini henüz eski kasa hariç hiçbirinde yakalayamadım. Kısacası hafif ticari sürücülerine tepki olarak yapılmış. Başka bir marka hafif ticari kullanmadım belirteyim.

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pick up olmazmı abı ticari olarakta kullanırsın

Connecting site...

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Caddy 2.0 tdi sportline manuel , chipli + kutu içi filtreli tek geçerim. Çok ciddi gidiyor. Fren ve yol tutuş performansı baya başarılı. 2. viteste tutunamıyor araba 3. viteste bile ciddi patide kalıyor
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse combo kullanmamış mı yahu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki bu otomobillerin gazlamak için değil de yük nakli için üretildiğinin farkındasınız değil mi?

Hepsini kullandım piyasada satılan ve hiç biri iyi yol tutmuyor. Zaten gerek de yok. Adam bunu insalar yüklerini kolayca taşısın, şehir içinde de sıkıntı yaşamasın diye yapmış viraj kassın diye değil. Motorlar verimli çünkü yükün altında ezilmemesi gerekiyor.

Hafif ticarilerle gazlamanız, kaza yapmanız, içinde ölmeniz zerre kadar umrumda değil ama başkalarına da zarar veriyorsunuz veya vereceksiniz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CADDY uzun sasıylede dobloylada cok yol yaptım, doblo yuksek hızdastabıl ancak agırlık transferlerınde sacmalıyor, caddy daha bınek arac tepkılerı verıyor. caddy ıyı yanı..

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doblo 2.0 eğlenceli olur gercekten yol tutusu kullaniciya gore degisir..caddye hic binmedim ama durusu cok guzel..

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bu otomobillerin gazlamak için değil de yük nakli için üretildiğinin farkındasınız değil mi?

Hepsini kullandım piyasada satılan ve hiç biri iyi yol tutmuyor. Zaten gerek de yok. Adam bunu insalar yüklerini kolayca taşısın, şehir içinde de sıkıntı yaşamasın diye yapmış viraj kassın diye değil. Motorlar verimli çünkü yükün altında ezilmemesi gerekiyor.

Hafif ticarilerle gazlamanız, kaza yapmanız, içinde ölmeniz zerre kadar umrumda değil ama başkalarına da zarar veriyorsunuz veya vereceksiniz...

abi sadece hafif ticariyle alakalı değilki bu durum 106'yla s2000le vtecle gazlayanlarda ölüyor ona bakarsanız.bence gazlamak başkalarına zarar veriyor diycem ama bu forumda böyle birşey dersem adamı taşlarlar
    Hakkı Can Eryüzlü...

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu fikrin tek savunucusu olabilir oda fikrin sahibi. Tebrikler..

Benim için 220 yapan bi araç yerine 0 100 ü 6 saniye olup 120 son hızı olan bi araç daha makuldur, eminim bi çok kişide benim gibi düşünür techte. Şahsen benim hızdan kastettiğim budur.

Bu fikre göre doblo 90 la gitsin çok güvenli.. Ama broadway 150 ile gidebilir niye çünkü o yük için o insan taşımak için.

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Caddy ve Doblo arasında uçurum var. Fiyatlarıda bu yüzden farklı zaten.

2.0 Doblonun turbosu çok kötü , VNT değil. Yerine cuk oturan insignia turbosu ile 200hp mis gibi gezilir yakıtıda 7lt gibi şehir içi dolaşılır usul usul..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

el arabaları da moloz yığını vesaire taşımak için varlar fakat çocukluktan beridir ne zaman el arabası geçse elimize hard manevralar, ilginç akrobasiler ve şekilli şekilde parklarımız var. kısacası tekerlek olsun yeter, kanımız bozuk

Backstage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 Doblo cidden donanım fiyat vb bazındanda güç konusundada çok iyi Albea dan sonra onu kullandığımda inanılmaz zevk vermişti

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yeni kasa doblolar ilk geldiğinde adanadan geçiyorum ozaman fiat brava var bende 110 bg adam yol istedi yere yakın böyle zenonlu falan dedim az gazlayayım adam bana uyuz oldu bir kapattı yemin ederim aramız 10 boy oldu adamı yakalayamadım bir türlü hayatımın şokuydu. Felaket siyah duman atıyordu adana plaka siyahtı. Kısacası doblolar fena...

Dipnot sonra adanada techturkey buluşması yapıldığında bende gittim geldi o doblo şimdi hatırladım roll falan yapıyorlardı felaket gidiyordu...
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    transporter kadar ıcıne ses alan bı arabaya bınmedım henuz nasıl ses alıyor araba yenı model bırde asvlattakı ses dırek arabanın ıcınde

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yeni kasa doblolar ilk geldiğinde adanadan geçiyorum ozaman fiat brava var bende 110 bg adam yol istedi yere yakın böyle zenonlu falan dedim az gazlayayım adam bana uyuz oldu bir kapattı yemin ederim aramız 10 boy oldu adamı yakalayamadım bir türlü hayatımın şokuydu. Felaket siyah duman atıyordu adana plaka siyahtı. Kısacası doblolar fena...

Dipnot sonra adanada techturkey buluşması yapıldığında bende gittim geldi o doblo şimdi hatırladım roll falan yapıyorlardı felaket gidiyordu...
    bende bigün sagından gecerim lan nolcak diye atladım bos yolda ama bir kargo sirketinin tek dingil çift teker transiti kepaze etti valla.ozamanlar bilmiyordum garibim 1.4 i30 varken. 200 logosunu görünce ayıktım zaten kapısındanda ileri gidemedim sessizce gazı bırakıp arkasına girdim
    1881 - 193

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bigün sagından gecerim lan nolcak diye atladım bos yolda ama bir kargo sirketinin tek dingil çift teker transiti kepaze etti valla.ozamanlar bilmiyordum garibim 1.4 i30 varken. 200 logosunu görünce ayıktım zaten kapısındanda ileri gidemedim sessizce gazı bırakıp arkasına girdim
    ahahahahhah bu cok ıyıdı

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock 200hp Transit i bir kullanın derim

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim okulun servisi Ford Transiti kullandım bi kere.Köpek gibi gidiyor nalet araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 hp transitin sıfırı yok galiba. Web sitesinde göremedim.....
    Okumadan imzalamam.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)