anlaşma olmaz ise dava açılacak büyük ihtimalle
otelleri nereye şikayet ediyoruz belli bir yer var mı ?
Printable View
anlaşma olmaz ise dava açılacak büyük ihtimalle
otelleri nereye şikayet ediyoruz belli bir yer var mı ?
durum zor gözüküyor... Böyle durumlarda hemen fatura alamassınız ama kesinlikle tahsilat makbuzu alın.O kagıt pek işe yaramaz elinizdeki.Para verdiğiniz bile yazmıyor orda... şahit göstermeniz gerekicek veya kamera kayıtları. Önce anlaşmayı deneyin.Dava açıcagınızı , büyük forumlarda (sosyal media da) ve media da dolandırılma olayını paylaşıcagınızı söyleyin.Bu daha etkili olur.Hatta üstlerine gidip bu olaydan dolayı geri kalan parayı ödemeden bile düğününüzü orda yaparsınız belki.
yazilari tam okumadim ama belki yazilmis olabilir.
otelden video kayitlarini isteyin
cünkü siz orda para alis verisinde bulundugunuzda illaki banko da olan biteni kaydeden bir Kamera vardir
orda parayi verdigin ortaya cikicaktir
İmzası olan şahsın bilgilerini otelden alıp arayın, otel kamera kayıtları ve sözleşme ile savcılığa suç duyurusunda bulunacağım deyin. Muhtemelen paranızı iade edecektir. Ödeme yaparken o gün yanınızda başka birisi var mıydı?
Abi ikinizinde imzaladığı sözleşme varsa o tarihlerde elemanın orda çalıştığını kanıtlayan bir belge veya şahitle paranızı geri alabilirsiniz diye düşünüyorum birde oteli bana fatura ve fiş vermediniz diye sizi maliyeye şikayet edicemde diyebilirsiniz işler kızışırsa
bugün otele gittim ve otelden kadını aradım parayı ben aldım maaşım ödenecekti kasada para yoktu ödemeyi muhasebe oradan kaporadan yaptı bilgisayara geçmemiş olabilir ama dosyaların içinde bilgi mevcuttur muhasebe departmanından 1-2 kişinin ismini verdi bunların bilgisi vardır dedi otel müdürü'de geldi çalışanın yanlış yol izlemesinden kaynaklanan bir sorun biz kendi içimizde çözeriz sizlik hiç bir sıkıntı yok dediler.
problemin çözülmüş olması sevindirici. geçmiş olsun.
gözünüz aydın sıkıntısız atlatmışsınız geçmiş olsun
en ufak bi ödemede bile mutlaka slip alın ve banka aracılığıyla ödeme yapın elinizde belge olsun..
herkesten allah razı olsun dediğiniz gibi slip dekont belki kaybedilebilir ama en garantisi banka yoluyla ödeme hiç bir zaman kaydı kaybolmaz orada kalır.
problem sadece otelle alakalı değilki,arkadaşda sözleşmeyi okumamış eğer okusaydı ve ordaki ödenecektir ibaresini ödendi olarak değiştirtseydi zaten hiçbir problem çıkmazdı anladığım kadarıyla . olay ödedim denipte sözleşmede ödenecektir yazması ile alakalı, o sözleşmeyi yapan bayana eğerki ulaşılamasaydı veya ben almadım deseydi ayıkla pirincin taşını, bayan iyki dürüstmüş.
bende düğün öncesi sıkıntı çıkmamasına sevindim.
kadın gerekirse ben öderim dedi allah razı olsun ben aldım parayı dedi valla
Geçmiş olsun.
Ben okurken bile strese girdim vallahi.
Önünüzde daha mobilyacılarla vb. uğraşmak var :)
Başlangıç aşamasında böyle bir tecrübe sizin için iyi olmuş :)
kesinlikle sözleşmelerin ödenme kısmını gerekli şartları çok iyi okuyacağım
herkes mobilya kısmından çok korkuyor bakalım ne olucak