vay be sülü başkanında bir konusu oldu artık :)
Printable View
vay be sülü başkanında bir konusu oldu artık :)
hahahaha aklıma direk bu foto geldi artık hangisi uygunsa :D:D:D:D:D
http://10marifet.org/imaj/minepolat/kapak.jpg
Komşu kızı kardeştir indir kaldır yerleştir. :D
Az önce Mersinden Hakan Abi aradı beni. Forum şifresini kaybettiği için cevap verememiş. Benden rica etti aynen aktarıyorum:
"Bu konuda bahsi geçen şanzıman olayında fiyatta anlaşılıp Ankara da buluşmak üzere yola çıkmış. Ama Ankara da Sulhi almaktan vazgeçip geri göndermiş Hakan Abiyi. Benden bu olayda civata bile almadı diyor. Yazışmalar da elimde onları da ekleyeceğim diye belirtti. Sana sattığım gibi ne var ne yok arabanın bagajına koyup gittim, ben bilmesem sana da sadece sanzıman satardım ama sana da en baştan sona nelerin değişmesi gerektiğini belirttim ve aynı parçaları Sulhiye de götürdüm, almadı benden dedi."
Bu da konunun Mersin Hakan yönü. Benim alışverişim de eşiyle birlikte geldi parçalarımı bana verdi ve döndü gitti. Arızalı olan parça çıktı değiştirdi. Hakkını yiyemem hiçbir sıkıntı yaşatmadan işlerimi bitirmeme yardımcı olmuştur kendisi
Şifresini unuttuysa da nasıl yeniden alacağını tarif edin adam gelsin kendisi yazsın koysun yazışma vs. ne var ise.
probleminiz olan kişiyle bu tarz muhabbetlere girin hatta herkesin ortasında değil özelden yada telefon yoluyla. Klavya şövalyeliği yapmayın. Genelleme yaparak yazıyosun.
Hangi yetki size yok sizler kız çocuğusunuz demeyi gerektiriyor. Yaşınız çoğumuzdan büyük ancak çok büyük saygısızsınız. Saygı hürmet yaşa başa değil sergilediğiniz tavırlara gösterilir.
Roll yapanlar kız diyosunuz. Size karşı burda herhangi hakaret vari cümle birimizden gelmişmi. Terbiyesizliğin anlamı yok bu konuya daha yazıp çizmeyin lütfen adamın konusu piç oldu.
Konu kahramanı sulhi ve mert haricinde hepimiz yazıyoruz. Seviyemizi bilelim büyük büyüklüğünü gösterip yol göstersin küçük fikir beyan etsin.
Dostum simdi benide aradi bana dioki neden yalan konusuyosun..
Turbo zone nin sahibi aydin abi allahtan ordaydi bitane caddy si var bagajini acti sadece kuru bi Sanzuman cikardi.he bu arada allahtan ankaradan gene bi subarucu kardesim varda bunlar canli sahitler..
Nese bi ptesi olsun konuya aciklik vericez.
Osman Hakan'in 10 dediginin 9 u yalan , ustam var ustam var dedi Muhammed suan ankarada aricanda calisiyor , bilgili adam , parali adam , Hakanla bir bagi yok , ona bile takmis . Adam ingilizce biliyor , biz mersindeyken Muhammed geldi , ben konusmaya basladim , Hakan'in bir cok isinde yalan dolan oldugunu direk ogrendik , zaten yasadikta , hala jant lastigimiz gelecek vsvs . Telefonda bizzat konusup yola cikmadan anlastigim seyleri , bana orda inkar edip ben demedim , onu eklemedim bunu satmiyorum gibi soylemlere camurlara yatti , ha noldu biz mali aldik mi aldik , istedigimiz parayida odedik mi odedik . Bence sen hic onun icin araci olma , sana sanziman sattiginda dibine kadar borctaydi , 4 gun gecirdim ben adamla , suriyeden arayan arayana , en son senin verdiklerin ile bizimkileri denkleyip odeme yapti . Cok duzgun ticari mantalitesi olan birisi degil , insanligi vardir orasi ayri ama isimiz ticaret oldu onunla ...
Buraya yazdığın için buradan cevap vermek zorunda kaldım.
Size o gün dedim ki kaldıralım. Sizde (sen) dediniz ki benim ki kalkmıyor. salalım (ne demekse ).
kalkmıyorsa neden bu işlere soyunuyorsun. gene kaldıralım dedim. (bu gün) gene benimki kalkmaz dediniz. sonra çare bulmak için çeşitli yollara girdiniz.
Kalkmıyorsa kalkanların arasında dolaşmayın.
hem laf atacaklar hemde cevap vermeyeceğim nasıl iş. ya herkesi susturun. yerimizi bilelim yada devam etsin. O kadar laf edene ne söylediniz. Bazılarını adam yerine koyup biz aramızda konuşurken dinlemesine müsade ettikse laf söylemesine müsade etmedik.
bu hakaret değil OTOMOBİL JARGONU. Biz böyle öğrendik. Alınan kalkmayan kalkamayan bu işlerde o kadar laf etmeyip dinleyecek. bize ağabeylerimiz böyle öğretti.
Esas konuya gelince Kim 100.000 tl lik arabasını bozar. Üzerinden yürüyeni söküp satar. Asıl bunu merak ediyorum. WRX imi STİ yapacağım. Hemen Sti bulunuyor iki araba yan yana geliyor ondan ona. İyi iş sen git 100.000 tl lik arabayı boz.
Bu arada sti nin 100.000 tl lik bir araba olduğunu öğrenince esas işin ciddiyeti ortaya çıktı.
Yol gösterdiğimde Yani çıkma nereden geldiği belli olmayan parça almayın dediğimde bu işten nemalananlar hemen terbiyelerini bozdular.
O parçaların nereden geldiğini açıklarlarsa biz kusura bakma demeyide biliriz. Ama kimbilir kimlerin canı yandı.
yazdığınızı bir daha okuyup sonra devam edin
93 de tobleron tr ye gelmiş. desemki 90 da tobleron yokken ben evde millete ikram ediyordum. haksız mı sayılırım.
80 li yılların başı dediği 86 falan dı. tahtakalede silindirik plastikte satılmaya başlandı. (o zamanlarda sihirli yapışkan derdik ) zaten bende 1984 den bahsediyorum.
O zaman drift yapan başka japon da yoktu bilmem anlatabildim mi. (Türkiyeden bahsediyorum ) yoksa GUAM da vardı. Onlar ayrı.
Su mkerimin mesajlarini hayir sever bi yonetici arkadasimiz temizlese ne guzel olur 12 sayfada 70 tane mesaji var hepsi bos hepsi kiskirtici hepsi ortalik karistirmaya yonelik hepsi sacma daha ne diyim...
Konuya gelince ben sulhinin uetinde olsaydim ankaraya gittigimde istedigim parcalar hakan tarafindan getirilmediyse hadi kardesim gule gule derdim.
Sonra mert isimli magdur arkadasa telefon eder durum bu senin is yatti adam istedigimiz parcalari getirmemis ben ankaradayim suan haberin olsun ya parani al geri yada biraz daha bekle netlestirmeye calisayim derdim konuyu kapatirdim.
Sulhinin yaptigi bile bile lades olmus adam sana kuru bi sanziman getirdi diye almak zorunda degilsin ki yanlismiyim?
Konuda samimiyet disi sikintilar cokca var gibi hissediyorum. Umarim arkadasin magduriyeti bir an once giderilir.
aha getti kerim dayı çok özleyeceğiz :(
Benden rica etti ben yazdım. Konuyla uzaktan yakından alakam yok. Elçiye zeval olmaz. Sulhi arayıp şifremi kaybettim yazarmısın derse onuda yazarım. Ben kendi derdimdeyim. Dolar ucmus gitmiş kol piston yatak almam lazım... :)