-
Ben satmadım ama rahmetli dedemin bi ae101'i vardı, onun yeri başkadır bende. Tertemiz çiçek gibi arabaydı. O arabayı bulsam neyim var neyim yok satar alırım. Otobanda boyuna yapıştırıp giderdi. Bende haydin dedeler bekliyo nineler modunda gaza getirirdim adamı. Bu sırada annenanem genellikle arka koltukta hatim indiriyor olurdu :D
-
Ah Leon Fr'ım ahhh, geçen ataşehir'de gördüm yılanı çok özlüyorum :(
-
allaha şükür her sattığımızda daha iyisini alırdık ya özellik ya beygir bakımından şimdide öyle düşünüyorum ama her ne kadar daha iyisi gelceğini bilsemde alana kadar bildiğin yaşayan ölü oluyorum hiç birşeyden zevk almıyorum sanırım çok bağlanıyorum
-
Hala ilk arabamı kullanıyorum.Bakalım satarsam eğer ne olur bilemiyorum :)
-
Araba sürmeyi Fabia'da öğrendim, tüm bakımlarını, polisajını ben yaptım.Hep en iyisini almaya, yapmaya çalıştım.Buna karşılık babam ben ne yaptıysam alayına karşı çıktı.Ben meg wash mittle yıkadım o gitti fırçayla yıkadı.Eşşek niyetine kullandı.Şimdi yaza satacam diyo, isterse yaksın umrumda olmaz.Bu yüzden kendi alın terimle kazanıp aldığım araba dışında başka hiç bir arabaya üzülmem diye düşünüyorum.Allah İnşAllah o günleri de nasip eder.
-
Pismanlik hissettim o an keske satmasaydim demistim
-
3 4 hafta önce civic imi sattım valla giderken gözlerim doldu çok emegim vardı sanirim o yüzden hala akşamları falan düşünüyorum lan şimdi nerde duruyordur birisi zarar verir mi falan diye :)
-
ilk arabamı çağlayanda bi arkadaşa satmıştım corsa c teslim ettikten sonra metrobüsle eve dönmek çok koymuştu ve acaip üzülmüştüm. üstüne 6 araba değiştirdim ama onun yeri bambaşka
-
Farzet bu aşkı hiç yaşamadık :D
-
ilk arabamı sattıktan sonra, yavaş yavaş gidermisin demiştim yeni sahibine.. Gözlerim dolmuştu.. sonrasında kız arkadaşıma senden ayrılsam bu kadar üzülmem demiştim durum o kadar vahimdi :)
-
Daha kendi otomobil'im olmadı ama dayımın tertemiz baktığı orjinal 306 gti'ını sattıktan 1 hafta sonra, alan adamın yaptığı modifiyeleri görünce o kadar büyük bir öfkeyl ebakmıştım ki adam göz göze gelmedi bir daha :)
Araba sürmeyi öğrendiğim arabamız 2001 vw 6n polo idi, yeri bende bambaşkadır be! 1 günde satılması ise çok koymuştu... Oysa ne hayallerim vardı onunla, az cila atmamıştım.
Saygılarımla