Aynen boşver konuşuldukca kendi kendine prim yapıyor zateno sevmeyenlerin bi kısmıda düzgün değişensiz vtec'i 20 bine verseler de almazlar zaten alsalar bile 30 dan satmazlar hakkı okadar degil aaa olurmu hiçç derler. Hey Allhım ya şu donanım sayanlarada hastayım focusla aynı sınıfa koymazmış mış bi ton özellik saymış
he evet bizde ilk defa araba görüyoruz zaten. Ulan ne arabaymış be.
Focus 1 ler 17 28 arası
vw bora 16 30 milyar arası
megane 1 12 25 arası
civic 1.6 ies 17 24 arası :O
Şimdi çıkıp bunlar civic den daha dolu arabalar , civicin firenleri zayıf , rüzgar sesi alıyor dicek eminim. Bende hangisi civic kadar az yakıyo , hangisi civic kadar sorunsuz , hangisi civic kadar güzel ve zevk verici dicem honda fanatiği olucam kesin . Bu arada bütün arabaların fiyatına sahibindende baktım![]()
hondalar tabıkı gersel olarak ıyı duran vti olarak ıyı gıden araclar ama su gercegı kımse degıstıremez hondacıların % 80n eskı sahıncı sahını sattılar 10 12 ye aldılar 17 18 e hondayı sımdı ya jdm cı yada teneke jant yayları kes basık sekıl abı
yemın edıom yanlıslıkla super lotodan 15 20 trılyon cıksa 5 trılyonu kendıme ayırır gerı kalan parayla tum hondaları alır taksıcılere bagıslarım bıter bu honda muhabetı ne hondamıs arkadas ya arabayı ucak yaptılar
İnş. çıkar da yaparsın öyle bir güzellik,sayende piyasa rahata kavuşur.
Şu anda piyasa zaten yüksek,her aracın fiyatı yukarılarda,durum ortada.Ancak bu konunun benzerlerini çok gördük,he Honda fanatiği falan da değilim,ilk hondama bindim bu araçla ve öyle böyle ben 1,5 senemi geçirdim,zevk mevzusu bu fiyatı yüksekse almaz kimse olur biter,ama satılıyormu?Satılıyor e milleti kasan geren ne ben onu anlamıyorum 18-19-20'lere 106 Gti'lar satılıyor,kime ne?Zevki olan,parası olan alıyor arkadaş varmak istediğiniz nokta ne?Siz burda öyle böyle dediniz diye piyasasımı düşecek sanıyorsunuz,Samet'in dediği gibi daha da artıyor.hee yok arkadaş konuşuruz diyorsanızda;
O zaman milletin orasından burasından şüphe etmeleri kendine saklasın herkes.Alanında satanında aklı var fikri var.
kasmayın beyler kralsınız hondacısınız cok ozur dılerım honda hayat onda
akısınına bırakın hondalarınız cok iyi
17 bin tl ye ilani olan arabayi 21 kusure sahibine bu fiyata verirsen alirim vermezsen canin sagolsun diyipte alıp sonra bu foruma bu arabayi bana itelediler diye konu acildiktan sonra bu vti piyasasi uctu![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
konuyla paralel bir şekilde bağlantılı olarak şunu demek isterim..
Bu sıfır fiyatlar karşısında bomboş premium araçların 100 bin tl lerden halk sınıfı markaların 60-70 bin tl gibi rakamlardan satışının başladığını düşünürsek bu saatten sonra Halk deyimiyle "Bit Pazarına Nur Yağar" ..
Piyasada çok kaliteli dolu ama pazarı ikinci eli zayıf araçlar prim ve değer yapar bana göre..
insanlar eskiden belli nedenlerle çekinceleri varken misal yedekparça servis gibi çarpdık mı düşünürüz parçayı şimdiden onumu düşünücez yada benim ustam bakımlarını her şekil halleder zihniyetiyle yaklaşabilir..
Bu saatten sonra yakıt fiyatlarınıda kimsenin umursıycağını sanmam 100 bin tl verip 6-7 litre yakıcağıma 20-30 bin tl veririm 70-80 bin tl param cebimde kalır 8-9 litre yakarım zihniyeti ön plana çıkabilir.. zaten 70-80 bin tl yi doğru işletse bir senede aracın tüm yakıt parası ve fazlası tüm giderleri bedavaya gelir.. bunlar örnekleme misal tabiki..
bunlar benim varsayımlarım olucak diye bir şey yok.. ama insanımızın gerçekden bomboş araca 100 bin tl vericek imkanı olduğunu sanmıyorum en azından mantıklı adamın imkanı olsada bomboş araca 100 vericeğime gırtlak dolusu falanca araca 30-40 veririm 2 litrede fazla yakarım cebimde 60-70 bin tl param kalır zihniyetinde hareket ediceğini düşünüyorum dediğim gibi tamamen benim fikrim..
her ne olursa olsun öyle yada böyle bu kadar ötv döviz artışından sonra bit pazarına nur yağar bana göre![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)