Güle güle laf ebesi kib ;)
Printable View
Forumdada baya psikolog varmış he :D
Birde e30 ların fiyatlarını listeleyin bakın ama hondaya sarmak daha zevkli oluyor sanırım :)
Honda piyasası benim için sorun çünkü hayatım honda ve diğer japonların üzerine kurulu. Alacağım zaman benim başım ağrıcak..
Peki honda piyasasının yüksek olması seni niye daraltıyo zaten biz abarttık o arabaları zaten sana bedava verseler binmezsin yanlış mıyım ?
heh tayfun abi tam yerinden vurmussun bende e30 yazcaktım niye bukadar hondaya takıldınız diye. 8300 e 89 model 3.18is coupe verdik surdan daha 3 sene önce, şuan 8.300 e 3.16 4kapı m10 bile yok. 3.16 ların fiyatı 12 13 lerde, fiyatı artan sadece honda degil. 5 6 liralara satılan doğan slx ler suan 11 12 liralara satılıyo. hemde yeşil rengi ahım şahım bi renk olsa tamam dicem. 10 liraya kadar araba alcam desen araba yok. Zamanında 9500 liralık borca karşılık corsa c aldık, hala kapının önünde yatıyo 1.7 dtı şuan 15 16 liralara zor buluyosun kırmızısını temiz olarak.
Hala araba piyasası neden böyle diye sormayın, özellikle honda. 10 liraya alan 13 liraya satar 15 liraya alan 18 liraya satar 20 ye alan 22 ye satar her alan kar ederse 7 liraya satılan eg yi 15 e, 12 13 liraya satılan ies i 20 ye 20 liraya satılan vtec i 30 a satarlar böyle. Ben 100 lira karla araba sattığımızı biliyorum, şimdi araba alan üste 2 3 lira koyup ilan açıyo. Hiç kusura bakmayın
7.sayfa baya atesliymis ck guldum yorumlara :D
Arka sayfadaki focus yorumlari olmus bnde yaziim.
Bnde 2006 model focus2 war.40 bin km de aldik 95 bin civari suan.full servis bakimli.
Bunun disinda vtec,si,1.6ies,integra,ex,1.4is de aldim bi kac sefer.
Focus konforlu ama bunlar kadar tat vermiyo.parcasi pahali.yakit fazla.
98 model arabnn verdgi keyfi vermio ford bana.
Honda piyasasina 5 senedir laf atklio etmez etmez etmez die.ama 5 senedir boyle.
Sahin dogan piyasasi olmus 10 lira, millet hala honda derdinde.
+ olarak izmirdeki focuslu arkds msjlarn hep dikkatimi cekio bu tarz konularda hep hondayi bokluysn he :D
honda kotu degıl ama bnım ıcınde bır cok kısı ıcınde daha oncelıklı bır cok tercıh var vtec e kızlar gorunce bıle ıcıne bınınce dede arabası dıo tangur tungur bole ben guven hıssedemedım alman arabaları ıtalyan arabaları ıle kıyaslayınca reno cagrısımı yapıyor bana su hondalar yaaa:)
Arkadaşım zamanının özel araçlarından birisi değilmiydi?
90larda 1.6 atmosferik motordan 160 hp güç alındı.
Litre başına alınan en fazla güçtü daha sonra Ferrari daha yüksek güç aldı diye biliyorum.
Doğru değil mi?
Eğer doğruysa bu aracı ozaman için özel yapar.
Şuan turbo çıktı mertlik bozuldu.
sıfır araclara gelen son zamdan sonra ikinci elde isteyen istediği fiyatı çekmeye hakkı var artık
yazmıyım diyorum gördükçe gene kızıyorum bi honda zaten pahalı yav tamam şu zamanın tofaşı olabilir herkesin altında 1.4 olabilir bende görmeyi çok yeğlemiyorum ama 93 şahine 9 10 istenirken 86 88 89 bmw lere 13 15 cekerken millet sıkıntı yok honda olunca pahalı yaaa para etmez yaaa teneke yaaa ya isteyip alamayanların tesellisi yada içinde ukte bırakmış birileri heralde
vay amk muhabetlere bak :D
yakında iyice kalkacak bu vtecler 40-50 yazacak arkadaş muhabeti döndükçeprim yaptırıonuz adamların arabalarına :) yurtdışında suratına bakmıolar artık vti denen araçların biz hala fiyat derdindeyiz :D
S2000, Type-R ve Civic 1.6 VTi modelleri dışında Honda anlamlı değil bana göre.
Aile araçları günümüz teknolojisine göre konforsuz ve oldukça yüksek yakıt tüketimi değerlerine sahip.
Honda candır hiç hondam olmadı ama severim :D 1.5 dci cıvıc olsa alıncaklar listesinde 1 numaraya yazarım :)
1.6 dreamlerin fiyatları bütçeme göre aslında(son dnmde artmadysa) ama işte 20 liraya 100 km gitmeye alışmışız :D
Yazmıstım bidaha yazıyım .
b16a üstünde b16b ek9 var onun hakkıdır özel'lik
ozaman bmw 2.0d'ninde hp'sini (163-177-184-204-218) senelerdir yaklaşan yoktu .rakipleri 130-150 lerde gezerken(şuanki en yakını hyundai-kia'nın 2.0d 184 haric).
bu durumda 1-3-5.20d , x1-x3 hatta yeni x5'e kadar baya bir özel olmus olucak
hatta senin demenle mertligi kökünden bozan 3 turbolu m5.50d 3000cc 384 hp kısmına girmedim bile ;)
Alıntı:
bence
ies den hallice ve gücü olan bir araç vti. özel falan değil. özel olan ek9 type-r /nsx'dır. veya
e46 m3 de özel falan değil ama e46 m3 csl bambaska
hatta bodoz bir e90 3.20 degil ama 3.20si dersen özeldir
mini cooper one-s vs de degildir ama cooper gp de özeldir..
zamanında EM1 kasalar ithal edilseydi suan ortalık dahada karısırdı:)
Bütün arabaların fiyatları olması gerektiği yerde, bir tek bu vti'lar çok pahalı işte. Sahibinden.com'da ki bütün ilan sahiplerini tek tek arayıp fiyatlarda indirime gitmeleri konusunda ricada bulunacağım. Forumda vti düşmanı olan ne kadar çok insan varmış arkadaş :D
Fanatiklik yapmıyorum ister vti ister vts ister gti ister gsı ister sti bu arabaların bi RUHU var. Eğer bi vti a biniyim ben diyosan 20 bin bile çok ama hakkını vere vere yaşamak istiyosan gtı a 20 de veririm vti 30 da typer 50 de. Arabadan bahsetmiyorum, onun sana hissettirdiklerini söylüyorum. Bu arabalara özel parça demeyen bi daha düşünsün, yenilerin kaçında bu hissiyat var bi düşünün ? tenzih ediyorum yanlış anlaşılmasın polo gti özeldir ıbıza leon cupra özeldir ya da ne biliyim vardır emin ol bundan 20 sene sonra o arabalar yine benim gibi deli adamlar tarafından aranacak taranacak ederi verilecek. neden ?? bu akıllı işi değil vti da 30 lira vermek delilik veya salaklıksa madem hiç birimiz akıllı olduğumuzu iddia etmedik :)
Öncede söyledim ies ler is ler de 20 25 etmez o taraf piyasada en az 5 bin havada gereksiz.