Güzel yazı, teşekkürler...
Güzel yazı, teşekkürler...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-gelecegi.html
bir de bunu okumanızı önemle rica ediyorum.
Helal olsun kadına , gördüğümüzden fazlasını görüp yazmış ...
emegine saglık cok güzel bi yazı keske herkes ATATÜRK hakknda bu yazılanları bu anıları okusa ve bilsede O'nun kim oldugunu ögrense
Çok uzun o yüzden okuyamadım, inşallah gerçeklerdiir yada gerçeği yansıtıyordurAtatürk hakkındaki onlarca yazı arasında hangisini inanacağımızı da şaşırdık..
Gerçi benim için çok ta önemli değil .. Ama bu günler hakkında yorum yapacak insanlar gerçek geçmişi bilmeli ki doğru yorum yapabilsin.
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Teşekkür butonu koyulsun. Paylaşım süper![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Sonuna kadar soluksuz okudum paylasim icin cok tesekkurler
Danistayin acilisinda Atatürk'ün konusmasini gostermisler izleyen varmi? Gerci hos, medyada bir kanal haricinde yayinlayan olmadi gordugum kadariyla...tarafli medya saolsun..onun sesi degil hatta agzi bile onun degil...yaziklar olsun neler goruyoruz neler yasiyoruz,nereden nereye...
Yazıcı için tebrikler![]()
Atatürk'ün sadece bizlere değil dünyaya katkısını izini bir kez daha okumuş olduk
Sonuna kadar okudum. Gerçekten Birçoğu hatta hiçbiri ile daha önce karşılaşmamıştım. Şimdi ATATÜRK'e bir kez daha aşık oldum...
Öncelikle Yüce Rabbime sonsuz şükürlerimi sunarım ki beni bu ülke toprakları üzerinde yarattığı ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü bu vatan toprakların kurtarıcısı olarak yolladığı için . Bu arada tesekkurlerimin arasında en büyüklerinden biride bu site yönetimine bu yazıyı okumamda aracı oldukları için . Konuyu paylaşan arkadaşa ayrıca teşekkür ediyorum . Bu konuyu tekrardan gündeme getirerek bizlerinde okumasını sağlayan arkadaşada teşekkür ediyorum . Gerçekten bu vatan toprakları üzerindeki herkesin okuması gereken bir yazı inanın okuyunca ayrı bir gurur duydum Atamla . Son teşekkürüm bu yazara ki bizi bu denli bilinçlendirdigi için . Ayrıca konu sabit olmalı kesinlikle .
German Style
kardeşim konuyu kim paylaştıysa kim hortlattıysa allah ne muradı varsa en zor gününde dualarım yanında olsun. Aklım hayalim almıyor böyle bir insanı nasıl kötüleyebiliyorlar. Atatürk'e karşı gerekliliklerimiz yapamadık halkımız böyle cahil kör ve sağır kaldı zamanlarını ayırıp bir tarih kitabı alıp okusalar damarlarındaki asil kanın farkına varsalar ne günlerden bu günlere geldiklerini bilseler bu ülke bu halde olmayacak. boynum bükük atam....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)