Tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Bir Türk olarakta gurur duyuyorum..
Printable View
Tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Bir Türk olarakta gurur duyuyorum..
Türk bu, herşeyi yapar aga :) maşallah gerçekten tüğlerim ayaklandı.....
Yabancıların değil ama Türklerin yapıpta rekor kırdığı olaylar beni gururlandırıyor. Bütün ekibe helal olsun. Diğer sırada bekleyen işlerde de durum ortada :icon_tup:
Tebrık ederım Helal olsun
Gerçekten tebrikler...
Muhteşem bir başarı...
Başarılarının devamını diliyorum.
Halal olsun valla tebrikler
Tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim.
helal olsun çok sevindirici
tebrik ederim bnde instigramda ekanoo esmotor die paylasınca sasırdım beklemıyordum gurur verici tebrikler
maşallah emre abının başarılarının devamını dılerım bu turkıye ıcın cok gurur verıcı bır durum :icon_tup:
Maşallah tebrik ederim ESmotor ve Emre gerçekten çok başarılı !
gerçekten gurur verici Allah başarılarınızı daim eder inşallah
100 - 200 süresi 2.8 sapasaçma bi süre zaten..
bu arada pistte gerçekten çok güzelmiş :)
Tebrik ediyorum dahada nice başarılara işallah
Gurur duyuyorum , Tebrik ediyorum cani gönülden yaaa :)
Elinize yüreğinize sağlık maşalllah başalarin devamını görürürüz inşallah inşallah :icon_tup:
salihin aracıyla yunanistana gidilirse o süre dahada aşşagı inecektir diye düşünüyorum emre abinin ellerine sağlık gerçekten yıllardır büyük uğraşlar sonucunda bu noktaya geldiler bizi gururlandırıyorlar (2 kişi 100-200 2.80 sec yapan araba salih abinin aracı pompa benziniyle yapılmış bir süredir)
İstesek neler yapabilicegimiz ortada aslında, imkanlar bizde böyle olsa neler neler cıkartıcaz :)
Helal olsun, gurur verici bi olay hem bizler hem sizler için. :)
Tebrikler.Baya gurur verici bir olay.Şu Dragtimes'ın bir ayağı keşke TR'de yapılsa : )
Helal olsun tebrikler :)