bende almam artık bir yerde dur demek lazım
Twitterda tag oluşturuldu mu acaba ? Gecen sayfadaki fotograf ile tweet atabiliriz.
edit: #benzinalma tagi ile tweet atalım arkadaslar.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
yunanistanda rafineri çıkışı 1.2 lira olan petrolden 1.1 vergi alınıyorsa nasıl oluyorda 4.95'e satılıyor? aradaki farkı kim alıyor? Ya da yunan hükümeti halkı keriz yerine koymak için ham petrolden vergi alıp rafineri çıkış fiyatını 3,5 yapıp sonra sadece 1,1 vergi alıyoruz mu diyor!!
1-2 gün benzin alınmasa inanılmaz büyük ve güzel tepki olur ama imkansız sadece gezmek için arabaya binenler bile ya 1 gün önce alır ya da o gün bile almaya devam eder. Arabasına en pahalı benzini tüketiyor diye yazmak yerine toplu taşımaya binse ama nerdeeeeee. arabada vergi olmuş %135 hal satılıyor hala satılıyor![]()
Kaçak elektrik faturasını nasıl kaçak kullanmayan ödüyorsa, faturasız veya fişsiz veya belgesiz ürün alan satanlar yüzünden en pahalı vergiyi ödemeye devam ederiz.
şimdilik #benzinalma tagını kullanıyoruz daha zaman var bilgi amaçlı bile yaysak iyi 10 1-2 mart tarihlerine doğru daha çok dikkat çeker ve duyururuz..
mantıklı/mantıksız
tutar/tutmaz
işe yarar/yaramaz
herkes yapar/kimse yapmaz
...
ben artık bunları tartışarak vakit kaybetmek istemiyorum
bir şey yapılıyor ve bende destek veriyorum
bende varım ya yakıt almam yada araba kullanmam ama o 2 gün yakıt almam
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
eğer sansasyonel bir girişim yapacaksak şayet, alt yapıyı iyi kurmak lazım bence.. Kafamızda bazı planlar olsun, yeri geldiğinde rahat uygulamaya dökelim diye söylüyorum.. Sonucu olumlu olsun, olumsuz olsun bir ses çıksın, siyasi içeriğe de girilmeden tepkimizi görsünler..
https://vine.co/v/hmphtBqqYzL temmuz 2013 te birisi paylaşmış. önce 1-2 mart ses getirsin. insanlar sahsi araclarını kullanmayınca incilerinin dökülmediğini anlasın. sürekli planlı boykot ederiz. ben aylardır maddi imkanım olduğu halde bilerek araç almıyorum.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
herkes face profilinde paylaşsa herkezler duysa ama tek bi metin olsa herkes aynısını paylaşsa bi metin bulalım