sanmam, kolay para çok cazip bir kazanç kapısı oluyor her daim, bu kadar kolay ve zahmetsiz kazanç varken böyle bir düzenlemeyi destekleyeceklerine inanmıyorum.
Printable View
Haberi okumadım ama adamlar ötv nin kdv sini alıyo. indirim mindirim olmaz bu düzenle.
muhtemelen seçim öncesi hoş görünme çabaları..
gerçi yüzde olarak 3 lira iken kazandığı vergi ile 5 lira iken kazandığı vergi farklı ama yinede inandırıcı gelmiyor
bende varım zaten ayda bır gun alıyorm ogunde almam :D
keşke hergün seçim olsa
Up up up up unutmayin unutturulmasin !!!
Beyler varsa bi hashtag yazar mısınız, yoksa basit,net bi hashtag bulalım, #BuHaftasonuYakıtAlma diyelim mi?
#benzinalma tagına yazıyoruz ama ***** gündem o kdr yogun ki pek ilgi görmeyecektir
chealsea maçı bile pek iplenmedi twitterda..
Uludagsozluge actim ben simdi konuyu umarim yayilir protesto.
1 2 mart tarihlerinde akaryakit alma protestosu - uludağ sözlük mobil
tag'ımız #benzinalma yavaş yavaş twitter'a yüklensek iyi olacak.. Gerçi şimdi ÖTVnin kalkacağına dair şeyler dönüyor ama asparagas.. Benzineee karşıııı omuz omuzaaaa :D
Yaw akan sul güldür güldürken, hiç suyun önünü keserler mi .. Ne zamandan beri bekliyodum böyle bi organizasyon olmasını .. Süper oldu..
yarın son gun beyler guncelı..
günlük birşey fark etmez beyler en az haftalık olması gerek bunun , ayriyetten her gün işler benzinliklerde aynı olmuyor hep değişiyor , eger ses duyulsun istiyorsanız en az 7 gün herkes uymak kaydı ile akaryakıt almamak gerek aslında 1 ay boyunca yapılsa siz o zaman görün tepkinin yankılarını nasıl hemen etkili olur
facede paylaştım tekrardan umarım ciddi bir katılım olur
evet yarın ve öbürgün katılan arkadaşlarla beraber yakıt almıyoruz
fakat gündemin bu yoğunluğundan sonra pek ses getiremeyeceğimiz ortada
burada önemli olan forumca tepki koyma kararımızdı ve onu uyguluyoruz bu önemli
bir sonraki eylemi bir benzin zammı ertesine getirirsek ve gündem biraz daha sakin olursa
en azından twitterda daha fazla destek bulabileceğimizi düşünüyorum
ben bile işi gücü bıraktım tape bekliyorum her akşam 2 tape dinlemeden uyuyamaz oldum millet naapsın :)
bende katılıyorum almıyorum yakıt ve çevremdekilere söylüyorum
Bir yerden başlayalım da önce.. Belki ileride apolitik ama tepki veren kitlelere , medyaya daha kolay ulaşmamıza vesile olacak bir grubumuz olur.. 1 kişi 1 kişidir.. Ben şimdi taksim'e gider pankartta açarım bu beni tatmin eder, ama mevzu o değil, bir şeyin değişeceğine cümleten inanmak..
bende almıyorummmmm
Benzin fiyatları ÖTV KDV nolcak sonu bilinmez bu hızla 1-2seneye kadar 7 lirayı görür benzin
yaşım genç olmasına rağmen 1 aydır araba ile toplam 30 km yapmışım bende diyorum neden bu ay cebimdeki para azalmıyor. babamda geçen hafta gazı fullemiş. sanırım 1.5 2 ay daha petrole uğramayız artık. Protestoya tam destek.
Kusura bakma, dediğin gibi tamamen sinir bozukluğuna yol açıyor )
Bende varim.Sirket aracina bile almiyorum benzin hafta sonu.Soz.
tayyip in kasedi çıkmışken bu protesto bilinçli yapılırsa çok ses getirir
sosyal platformlarda tekrar paylaştım, güncel olsun..
Aktif olsun konu .......
1 Mart Guncelı..
bende varım
Bugün yarın almıyoruz
Bende almıyorum.
Bugün yarın bende almıyorum.
ciddi anlamda b.ku çıktı 20 liralk mazot günü bile kurtarmıor artık 1 haftadır ne biniyorum ne mazot alıyorum otoparkın en güvenli yerine çektim yatıor :)
pazartesi yola çıkacağım ve depom bomboş. Akaryakıt almıyoruz
araç garajda benzın almak yok 2 gun bısıkletle gıder gelırım....
Onceden yakitim vardi, az once bir isim vardi ciktim. Oto yikamalar ve ppmpadaki araclar muazzam. Hincahinc dolu butun petrol istasyonlari. Yapacak bir sey yok demek ki, insanlar memnun.
aldıgımız yakıtın bı degerı yok artık 50,60 lıra hıkaye artık dogru duzgun gezemıyosun bıle 1.3 dızel araba ıle bıle nalet ettım artık