hep destek!!! tam destek!!!
Teşekkürler herkes elinden geleni yapsın sonra ''Benzin çok pahalı yeaa..'' mız mız buraya topic açmasın.. Ne gerekiyorsa ben varım.. Boşa kürek çeksekte önemi yok..
Bu benim profilim arkadaşlar, sayfa oluşturacakmıyız? Ne düşünüyorsunuz?
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
katılıyorum
ayrıca 1-2 martta öyle aman aman bir tepki olmayacaktır fakat burada amaç ''ya abi ne yapabiliriz'' duvarını yıkmaktır
1-2 martta 1000 kişi haberdar olur 1000 kişi destekler 1-2 nisanda 100bin kişinin haberi olur 100bin kişi destekler
önemli olan o ilk adımı atmak
malesef ki sosyal medya haricinde elimizde herhangi bir propaganda aracı yok o yüzden sosyal medyayı iyi kullanmamız lazım belki basının belli bi kısmının dikkati falan çekilirse katılım artar
ben haberi olupta desteklemeyecek kimseler olacağını sanmıyorum..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
bende paylaşıyorum.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Artık benzinli aracımız olmasa da destek veriyorum dizelinde benzinde farkı kalmadı #benzinalma
Arkadaşlar, adı benzin ama kastedilen tabi ki akaryakıt.. Bakıp geçmeyelim, 1 kişi 10 kişi her neyse.. Ben üye olduğum tüm yerlere ulaştırıyorum, lakin bu 1-2 mart tarihine kadar hiç bir şey yapmamak anlamında değil, aklına estikçe rt fln yapın para mı alıyorlar, her şey yine bizim için..
Bende uyarım fakat bunu daha geniş bi kitleyle yapmamız lazım...
Hele şükür çıktı böyle bir konu. Yok benzin pahalı yok zam geldi yerine 1-2 gün kimse benzin almasa kontak kapatsa (iş yerleri hariç) bakın ne oluyor, hatta bir hafta özel işler için benzin alınmamalı, ben almam 1 hafta.
Hatta işlerimi bile otobüs minibüs tabanvay halledicem...
ılk etapta çok buyuk bışy olmayacak elbette, az da olsa kıpırdama olursa 1 hafta hatta 1 ay akar yakıt almayız o zmn seve seve ındırım yaparlar..
ben butun benzın protestolarına katılıorm, belırlenen tarıhlerde benzın almıorm, herkes bıraz duyarlı olsun 2 gunu 1 hafta yapsak yeter 1 ay'a gerek bıle kalmaz, şmdılık nette yayalım olmadı bı dahakine araçlarımıza arkadaşımızın yaptığı yazıyı yapıştırırız 1 ay önceden 2 ay önceden o zmn baya bı kıtle yakalamış oluruz, sadece 2 gun benzın almayacaksınız çok zor bışy deıl, bu protestoya katılmanın kimseye bı zararı yok herkes ıstedıkten aynı gun ıçın mılyonları toplayabılırız..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Arkadaşlar mühim olan bir şeye başlamak. Birinden bişey isterken bile önce onu ayağa kaldırırsınız. Bu da öyle birşey. Bir kişi de olsa üç kişide olsa başlamak bitirmenin yarısıdır. Bu gun on yarın yuz kışı olur.
Karınca; "Bu suyun ateşi söndüremeyeceğini ben de biliyorum. Ama hiç değilse safım belli olur."
Artık herkes üstüne düşeni yapsın. Dışarıda arkadaş ortamında konuşmaktansa işi icraata dökeriz. En azından denemiş ve sesimizi duyurmuş oluruz.
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)