Katılırım, 1 hafta olursa yine katılırım, 1 ay olursa yine katılırım. Çevre yolundan bisikletle işe giderim yine katılırım.
Katılırım, 1 hafta olursa yine katılırım, 1 ay olursa yine katılırım. Çevre yolundan bisikletle işe giderim yine katılırım.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
ben hep fulluyorum ki zaten döndüm artık, kalan yarım depo mazot babama değil 2 gün 1 ay yeterotomatikman katılıyoruz yani..
burda bellı bı kıtle oluştu bıle, bı daha kı protestoda yenı dıkkat çekıcı bı başlık altında 1ı 10 yaparız, tek sıkıntı stıcker yada matba sponsoru bulmamız lazmyada aracın camlarına yapıştıracağımız yazıları herkes ozalıtcıde kendı bastırcak..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Bende katılırım, zaten 1.5 aydır araba yerinden hareket etmedi...
İnstagramda'da tag'leyerek paylaşıp tüm araba ile ilgili sayfalara yayarsak çok başarılı olucaktır.
Saygılarımla
Olay stickersa forumda baskı yapan arkadaşlar vardı sanırım isteyen parasını gönderir bastırır.. Tabi taşın altına elini sokacaklarsa.. Aslında bisikletli protesto fln mı yapsak daha somut bir şey olur gibi geliyor..
Cmt. Pz. hafta sonu zaten ayın 1-2 si Güneş ufuktan şimdi doğaaaar yürüyelim arkadaşlar : )) 50 lira zihniyetine yapacak bir şey yok, bizim evde de var bi tane![]()
Ya zaten kimseye al - alma deme hakkımız yok *****.. Bende alacağım, arabama binip vutututu fln ama 1-2 gün yahu.. Ne geliyorsa zaten başımıza bundan geliyor.. 1 gün önceden al, o gün alma.. Desinler lan noldu bugün? Öyle değil mi.. Sanki ne kaybedersin sembolik işler ama herkes ya ben 1 kişiyim alsam n'olur almasam n'olur derse yaş bu iş.. Siyasi tarafıda yok zaten giren hepimize giriyor.. Everbody yani![]()
+1 benıde yazın banko...muayene bandrol ceza derken benzın almaya zaten para kalmadı...
Peki yargıcları kim yargılayacak?
Ben de katılıyorum. Face'de falan da paylaştım. Kendi forumumuzda da konu açıcam. Nihat'a ulaşan var mı? DM'den falan daha rahat olur aslında.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)