Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.
Ah şu yazlıkçılar :D
Keşan Enez yolunda ne görseniz mübah. Köpeğe çarpmıştım bir kez. Domuz sürüsünün karşıdan karşıya geçtiğini görünce daha 90'ı geçemez oldum o yolda. :)
Printable View
Çok geçmiş olsun dikkatli ve duyarlı olmak lazım.
Söylemeden edemiycem ne zaman böyle bir konu açılsa aklıma hep bu video gelir :D :D
Link:Araba ineğe çiftleşirken çarptı . Nasıl mı olur ? izleyin ve görün ! Dünyada bir ilk. inek ve öküz - YouTube
bende bi Viraji döner dönmez aynı ölçülerde kalasların üzerinden passatla atlamıştım araba da Ve bende çok şükür birşey yoktu.belkide başka bir araç olsa daha kötü şeyler olacaktı.insan canı bu ülkede çok ucuz ne yazık ki
Bi nakliye aracından mı düştü acaba :beuj: çok garip valla, verilmiş sadakanız varmış
Sabaha karşı İzmir-Çeşme otobanında plastik manav kasasına çarptık hiçbişey olmadı. Yaklaşık yarım saat sonra köpek sürüsü atladı önümüze ESP olmasa toparlayamazdık büyük ihtimal :)
Bizde tezek dolu bi kamyonun kasasi acildi bi anda karsi seritten geciyodu bosalta bosalta devam etti :D karayollarini aradık hemen mudehaleye gectiler :) yalniz otobanda bi hak talep edilemez mi sonucta ucretli bölünmüş yol ? Ucretini veriyosun daha kisa ve sorunsuz gidebilmek için ?
3 şeritli aydınlatmasız yolda yolun en sağ şeridine kum dökmüşler babam son anda farkedip sola kırmıştı
3-4 ay önce ısparta emniyet müd. önünde gece 4 civarlarında orta şeritte eşek vardı :D yanında yavaşladım açtım camı foto çektim ama karanlık çıkmış :D eşek hiç oralı değil ama :D polisi aradım orta şeritte eşek var abi alın onu dedim :D
Bende geçen sene Akhisar'da köpeğe çarpmıştım sol şeritte. Karşı şeridin en sağında arabalara havlıyorlardı karşı şerit boş kalınca bi anda benim şeride koşup yolun ortasında durmuştu. Göz göze gelmiştik resmen sağımda da kamyon olduğundan pek kaçamamıştım sağa arabanın tam so ön köşesi ile vurmuştum. Vurma anına kadar hareketsiz heykel gibi kalmıştı valla.
adam bunu öğlen vakti e-5 gülsüyu köprüsünün önünde düşürdü kamyondan ve poliste arkada duruyordu seyretti, sonra birşey olmamaış gibi e-5 in orta şeridinden yuvarlayarak kamyona getirip yüklemeye çalışıyrodu ( hepsi önümde oldu ).
Polisin bakışı umursamaz tavrı insanları deli etti, bririne bişrey olmadı ya kimsenin umurunda değildi,illaki olması gerekiyor birşeyler yapılması için.
http://i.hizliresim.com/x3M5R4.jpg