Büyük birinin canı yanması lazım bu tarz şeylere ciddi yaptırım gelmesi için bu ülkede abi.
Bu konuda bende baya sanssizim, yol ortasina hususi birakilmis kaldirim tasina ciktim ( kaldirimlari yoldan yuksek tutan buyuk tas ) baya hasar olmustu yaptirdim, aradan bi sure gecti logar kapagi olmayan kanalizasyona dustum Allahdan 20 30 km hizim vardi maksimum ama jant kirildi, teker yarildi, karter patladi, aks yamuldu vs vs baya bi kacti, sonrada ben dikkatsizlikden vurdum arabayi sag onden sonrada sattim zaten ugursuzubu kazalarim 3u de sag on tarafdan oldu.
bu yaz batman' dan adıyaman' a giderken diyarbakır' da ışıklandırmanın olmadığı yolun tam ortasında inek ölüsü vardı bizde son anda yırtmıştık kazadan...
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Allah kimsenin başına vermesin de 4 sayfanın sonunda kahkahalar attım hikayeler süper.Yolda bişeye girmesek bari
![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
tt arena'nın açılmasına yakın bir tarihte fsm köprüsünden otogar tarafına doğru sol şeritte giderken stadın tam hizasında şeridin tam ortasında tırdan düşmüş stepneye denk geldim. allahtan altımda L200 kamyonet vardı da tam ortalayıp allah ne verdiyse hızımı düşürmeden üstünden geçtim. ama arkamdan gelenler o kadar şanslı değildi. 4 araçlık zincirleme kaza olmuştu.
başka bir günde yine aynı yolda gecenin 2 sinde araç kovalayan bir ekip otosu ters yönde sellektör yapa yapa sol şeritte bize doğru geliyordu. allahtan önümdeki 2 araç fark etti de frene asılıp durdular yoksa büyük kaza olacaktı gece vakti.
Abi o bişeymi ya Bundan tam 1 ay 7 gün önce, Yani 20 Ocak 2014'te saat Aksam 9 gibi, Şirinevlerden Geliyorum, Yol akıyor yani Ne bos ne Dolu, Sol Seritten baktım millet kacıp kacıp ortaya atlıyor Tam O Merter MC'in orda işte (tabi yolun karsı yonundeyim Bogaz köprüsü istikameti), Abi sıra bana geldi bide ne göreyim 2 tane Gerizekalı kağıt toplayıcısı girmiş E5'e Yüklenmişler kağıt toplama arabasını en sol'dan gidiyorlar Yemin ederim şaşırdım kaldım yanlarından Blowu Çufflatarak, kornaya abanarak sıfır geçtim.
Hayatımda böyle bişey görmedim Yanımda arkadas olmasaydı derdim kesin hayal gördüm.. O gun denk gelen oldumu bunlaracok merak ediyorum Nerden girdiler e5'e, nerden cıktılar nereye kadar gittiler
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)