User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
65 sonuçtan 58 ile 65 arası

Konu: otobanda sol seritte duran boru

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Büyük birinin canı yanması lazım bu tarz şeylere ciddi yaptırım gelmesi için bu ülkede abi.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaten varmış Otoyol ortasında bir ev - Yasam Galerileri bizimde ayvalık izmit arasında arabanın üzerine büyük içi dolu çeyiz sandığı düşüyodu birden kırmamızla arkamız daki arabaya isabet etti az daha ölüyoduk çok zor arabayı yolda tutabildik
    Bende laf olsun diye demiştim meğersem doğruymuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda bende baya sanssizim, yol ortasina hususi birakilmis kaldirim tasina ciktim ( kaldirimlari yoldan yuksek tutan buyuk tas ) baya hasar olmustu yaptirdim, aradan bi sure gecti logar kapagi olmayan kanalizasyona dustum Allahdan 20 30 km hizim vardi maksimum ama jant kirildi, teker yarildi, karter patladi, aks yamuldu vs vs baya bi kacti, sonrada ben dikkatsizlikden vurdum arabayi sag onden sonrada sattim zaten ugursuzu bu kazalarim 3u de sag on tarafdan oldu.

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yaz batman' dan adıyaman' a giderken diyarbakır' da ışıklandırmanın olmadığı yolun tam ortasında inek ölüsü vardı bizde son anda yırtmıştık kazadan...
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kimsenin başına vermesin de 4 sayfanın sonunda kahkahalar attım hikayeler süper. Yolda bişeye girmesek bari
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

dbarx2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tt arena'nın açılmasına yakın bir tarihte fsm köprüsünden otogar tarafına doğru sol şeritte giderken stadın tam hizasında şeridin tam ortasında tırdan düşmüş stepneye denk geldim. allahtan altımda L200 kamyonet vardı da tam ortalayıp allah ne verdiyse hızımı düşürmeden üstünden geçtim. ama arkamdan gelenler o kadar şanslı değildi. 4 araçlık zincirleme kaza olmuştu.

dbarx2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başka bir günde yine aynı yolda gecenin 2 sinde araç kovalayan bir ekip otosu ters yönde sellektör yapa yapa sol şeritte bize doğru geliyordu. allahtan önümdeki 2 araç fark etti de frene asılıp durdular yoksa büyük kaza olacaktı gece vakti.

ANIL ERCAN
    Misafir
    Abi o bişeymi ya Bundan tam 1 ay 7 gün önce, Yani 20 Ocak 2014'te saat Aksam 9 gibi, Şirinevlerden Geliyorum, Yol akıyor yani Ne bos ne Dolu, Sol Seritten baktım millet kacıp kacıp ortaya atlıyor Tam O Merter MC'in orda işte (tabi yolun karsı yonundeyim Bogaz köprüsü istikameti), Abi sıra bana geldi bide ne göreyim 2 tane Gerizekalı kağıt toplayıcısı girmiş E5'e Yüklenmişler kağıt toplama arabasını en sol'dan gidiyorlar Yemin ederim şaşırdım kaldım yanlarından Blowu Çufflatarak, kornaya abanarak sıfır geçtim.

Hayatımda böyle bişey görmedim Yanımda arkadas olmasaydı derdim kesin hayal gördüm.. O gun denk gelen oldumu bunlara cok merak ediyorum Nerden girdiler e5'e, nerden cıktılar nereye kadar gittiler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)