Gecmis olsun sizinki yine iyiymis ben ata carpmistim otobanda.
Gecmis olsun sizinki yine iyiymis ben ata carpmistim otobanda.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
1 ay önce izmitten ist a dönerken solda gidiyorum onumde araçla peş peşe aniden orta şerite geçti onumde açılmş kocaman kalın muşambayla karşı karşıya kaldım ortaya atamadım kendimi kamyoncu abi sağ olsun. Aha dedim s*çtık Allahtan tamponda kaldı cama kadar açılmadı..
Kamyonlardan tırlardan çok sey dokuluyor yollara malesef.
Dün halkalı yanyolda önümdeki patates yüklü kamyon patatesleri bıraka bıraka gidiyodu, zamdan haberi yok galiba![]()
![]()
ben tekerlekli çöp tenekesi görmüştüm e5 te sol şeritte aradım karayollarını hemen. 5 dakika sonra teşekkür için aradılar. harbiden göğsümde madalya parladı gibi olmuştuöncelerden trafik lambalarının diplerinde şampanya servisi yolun ortasındada tekerlekli kuşlar görmüştüm ama o bambaşka bi kafaydı :
D:
![]()
Baslik adrenalin speed heycan barindiriyor![]()
Gecmis olsun
geçmiş olsun bnde
bu gün sadabat viyadüğünde 2 tekeri yol ortasında 2 tekeri emniyet şeridinde bi arkadaşın viyadük demirlerinde fotoraf çektirmek için durduğunu gördüm allah akıl fikir versin
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Gündüz vakti Aydın-İzmir arası otobanda dizel corolla'yla 170'le giderken tesadüfen önümde duran 2 saman balyasını erkenden farkedebilmiştim ve hızımı azaltıp yan şeride geçebilmiştim. Çünkü gündüz ve güneşliydi.
Muhtemelen gece olsaydı ve o hızda çarpsaydım ölmüş olurdum.
Ford Racing
o zaten varmış Otoyol ortasında bir ev - Yasam Galerileribizimde ayvalık izmit arasında arabanın üzerine büyük içi dolu çeyiz sandığı düşüyodu birden kırmamızla arkamız daki arabaya isabet etti az daha ölüyoduk çok zor arabayı yolda tutabildik
ben 130 la otobanda içi dolu narenciye kasasına çarpmıştım... kasası siyah yol siyah gecenin körü... neyseki arabaya bişi olmamıştı....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Büyük geçmiş olsun. Ayrıca inip boruyu koldan kaldırman da çok düşünceli ve nazik bir davranış. Tebrik ederim.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Otoyollarda bu şekilde trafiği aksatıcı nedenler ile karşılştığınızda ALO 159 Karayolları Genel Müdürlüğü çağrı merkezi ile iletişim halinde olursanız ekipler anında müdahale ederler.
Geçmiş olsun. İzmit-İstanbul oto yolunda 150 ile giderken aniden sol şeritten köpeğin yola atlamasi aklımı almıştı Allah korusun.
Can kurtarmasak bile başkasının aracına gelecek maddi hasarı önlemiş oluruz. Her açıdan güzel bir hareket bende durur alırım genelde.
Geçmiş olsun sizede
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)