izleyen varmı bu şeyleri hala ? Yapmayına arkadaşlar..
Printable View
izleyen varmı bu şeyleri hala ? Yapmayına arkadaşlar..
bende izlemem acun programlarını ama müge beni benden aldı:)
la bizim mal samanta'yı da almışlar :D tıp fakültesinde iken aynı sınıfta idik
İsmail baki yi bende merak ediyorum bakalım nasıl olucak :)
düzmece bence de, zaten daha öncekilerin bir sürü görüntüsü çıktı otellerde yemeklerde döktürürlerken falan. ama oraya çıkıp kendilerini rezil ediyolar benim gözümde, eğleniyorum bazen denk gelince bakıyorum..
Hayatımda o kadar saçma iş yaptım hepsinden keyif aldım ama bu programa zap yaparken denk geldiğimde geçmem bir saniyeden daha kısa sürüyor.Bence sms atan eblehtir.
Ben hiç bi b.kunu izlemiyorum ya 3 4 senedir aynı şeyleri döndürüp döndürüp çeviriyo sadece pascal nouma ile nihat doğanın olduğu bi kaç bölümü izledim birde deli bi oğlan vardı caner miydi onu izledim herşey çok saçma geliyo özellikle kutu açmalı yarışma programı fln saçmanın ötesi kim 500 milyar ister gibi kaliteli yapımlar varken tw de bende bu adamın programını izlemedim Türk bayrağına sansür uyguladığı günleri de unutmadık
2 yildan beridir bizde izlemeyiz ne acunu ne programlarini.hicbir bolumunu hicbir yarismayida merak etmedim cok sukur.hayatimdan da gayet memnunum.gereksiz vakit kaybindan baska hicbir sey degil..
Ya bu arkadaş baya değişik çıktı ya :D
Adam Gibi Adam Turabi - Dailymotion video
tamamen yalan dolan bi programdır.daha başka amaçları oldugunu idda edenler var
Banu Avar - Survivor Gerçeği - YouTube
geçen öyle bi göz gezdireyim dedim, manyağın birisi adadakilere kızıp deniz ortasındaki adaya taşındı. Çok değişik tipler var
bu sene boku cıktı gecen sene ızlıyodum bu sene bakmadım hıc...