note 3 alacağımda brigshstar garantili vodafoneden sitede araştırdım bulamadım var ise affola sizce bir sıkıntı olur mu herhangi bir kötü tarafı varmı. başarıdan aldım hep şimdiye kadar hiç sıkıntı çekmedim bunda işlemde sıkıntı olurmu servis ağında
note 3 alacağımda brigshstar garantili vodafoneden sitede araştırdım bulamadım var ise affola sizce bir sıkıntı olur mu herhangi bir kötü tarafı varmı. başarıdan aldım hep şimdiye kadar hiç sıkıntı çekmedim bunda işlemde sıkıntı olurmu servis ağında
YamahA Xmax 250 ABS
alıştık başarı ve genpa adlarını duymaya korkuyorum 6 günlük note 3 1650 tl ye anlaştık beyaz telefon. o yüzden biraz tırsıyorum telefonda sorun olmaz düzgün kullanırsak zaten ama acabalarla boğuşup duruyorum bilgiler için teşekkürler olumsuz birşey gelmedi
YamahA Xmax 250 ABS
valla getir alacağım dedim artık dönmem1650 tl ye 6 günlük note 3 beyaz fiyatta iyi hayırlısı olsun 3 üstadıma da teşekkürler yeterince aydınlatıcı oldu
YamahA Xmax 250 ABS
telefonu teslim aldım sıfır sorunsuz maşallah 1 haftalık sadece inşallah garantilik birşey olmaz bizde iyi mi kötü mü diye öğrenmemiş oluruzteşekkürler dostlar
YamahA Xmax 250 ABS
telefonum yeni garantiden geldi brigshtar garantiliydi büyük umutlarla yenisini vermelerini beklerken yığınla sıkıntısı olan cihazımı tamir edip geri göndermişler şuan mağazadaymış gidip alıcam umarım sıkıntıları gitmiştir yoksa geldiği gibi geri göndericem![]()
Brigshtar garantili bir htc evo 3d telefonum vardı kullanıcı hatası olduğunu ve parasını ödiceğimi belirterek servise gönderdim telefonun tüm kasasını kapağını değiştirip geri gönderdiler bana.
bugun s4 um ıle ıphone5 takas ettım. Aldıgım ıphone ' da brightstar garantili aynı zamanda ımeı kontrolunde genpa cıkıslı oldugunu gordum. sonuc olarak bır sıkıntı olmaz heralde ?
Brigshtar iyi bir firma sıkıntı yasamassın sürekli calısıyorum onlarla
2 Sene evvel Üniversitede Zorunlu Muhasebe Stajımı İndex Grup bilgisayarda Yapmıştım Ayazagında. Grubun içinde Brigshtar'da vardı iyi bilirim Kendilerini Az Gider fişlerini Halletmedim![]()
Kendileri Son derece Harikulade Bir firma Kesinlike sıkıntı yasamazsın. Garantisel bi durum oldugunda Kesinlikle Kem küm etmezler Hallederler.. Gerekirse Sıfır cihazı Aynı gün içinde verirler.
Kendi garantisi Altındaki İphone 4'ün Sıkıntısını Halledemediler 1 Hafta içinde Sıfır Kutusunda İphone 4 vermişlerdi Bi müşterisine Buna sahit olmustum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)