zuckerberg hesabıma hayrına 500 bin dolar at fikrim beğenildi cimrilik yapma öğle yemeği paran koyarmı 500 bin dolar sana :)
Printable View
bende bağlanamıyorum uzun süredir
Bende gördüm bu yazıyı, ama whatsapp'ın hiçbir kanalından böyle bir açıklmaa bulamadım. Tam aksine, WhatsApp'ın BGR India adlı siteye "Sunucularla ilgili bir sorun olduğunu" söylediğini buldum. Sunuculara birşeyler oluyor evet, ama facebook'la ilgili olduğuna dair bir kanıt bulamıyorum.
WhatsApp is down | Latest Tech News, Video & Photo Reviews at BGR India
Allahtan tech de aynı sıkıntı yok whatsupp üstüne o da olsaydı hayat cekilmez olurdu:D:D
ortalama 20.30 dan beri bende de gidik..
Cook kullanici kaybedecek yalniss hareket..
mark'a hatunu whatsap'tan yazmayınca gidip whatsap'ı satın almış :D şimdi de ona bi ders niteliğinde davranış biçimine girmiş :D
Boşyere günaha girdik sony ye biton küfür ettim meğer suçu yokmuş :D
Kısa zamanda düzelir inş boşluğa düşüor insan :D
İnternette de baya geyik oldu :D
Son 3 saattir sevgilisinin en son ne zaman online olduğunu göremeyen ecenaz intihar etti. :D
Valla benimkide sürekli takip ediyor kaçta girdin hani yatmıştın vs hep istiyordum satın alıp kapatmak helal olsun mark aynı benim gibi bi insansın ahhahaha :D
Alternatif porgram onereyim arkadaslar size adi Telegram bir bakin derim
playstore da yüzlerce messenger tarzı programlar varda kimse kullanılmadıkdan sonra pek yüklemeninde anlamı olmuyor bende bir ara şu ünlülerinde çıkdığı bir messenger reklamı vardı adını unuttum yeşil logosu var onu indirdim 2 hafta bakdım ne gelenvar ne giden sildim.. :)
Whatsapp bendede gidik.
ben bişi yapmadım sunucularını taşıyollamış
Kik messenger bu durumlar için ideal.
La yemin ediyorum burda okumasam whatsapp'ta sorun olduğunu ömür boyu anlamam herhalde.
tamda zamanında gitti allahım sen sabır ver.... adamlar uzaya çıkıyo biz whatsapp a giremiyoz.....
Line ve messageme yükledim beğenmedim. Başka alternatif?
bana suan sorun yasanmadan once arkadasın yazdıgı iletı geldi. hatta cevap yazıp gonderebıldim heran düzelebilir:D
Düzelmiştir :))
Beyler duzeldi yumulun
aynen düzeldi nihayet.
düzeldi sonunda oh be :))
Msj gıdıo foto vs gıtmo
son görülme de gözükmüyo şuan
son görülme yok :D :D :D
Ben kaldırmıştım uygulamayı geri yükleyim dedim numarayı yazıyorum , internet bağlantınız yok diyor . :(
Uygulama resmen felç geçirdi :D
geldi şuan
şu an son görülmede sorun var sanırım :)
Mark anasini aglattin ortaligin :D
Geldi evet ama fotoğraf gönderilmiyor.
Bişi deniyolar :D
Oldu mu bak bakiiim..
Fotoğraf gönderimi olmuyor
4 saattr whatsap bekliorm foto gondermek icin.geldi simdide foto gitmio aksilige bak yaa