Vibratör bulamamıştır gece gece, lazım olmuştur anteni görünce de acil almıstır napsın adam. Başka amaçla aldığını düşünmüyorum.... Geçmiş olsun böyle şerefsizler de Allahından bulsun inşallah.
Printable View
Vibratör bulamamıştır gece gece, lazım olmuştur anteni görünce de acil almıstır napsın adam. Başka amaçla aldığını düşünmüyorum.... Geçmiş olsun böyle şerefsizler de Allahından bulsun inşallah.
ne iğrenç insanlar bunlar yaa... can sıkıcı bi durum geçmiş olsun abi :(
Geçmiş olsun. Benimde orada sibop kapaklarını (metalik kapaklar) çalmışlardı. Çok tuhafıma gitmişti.
Öncelikle geçmiş olsun. hırsızlığın yada çalınan malın büyüğü küçüğü olmaz ama sen bi antene takılmışken yaklaşık 8-9 sene önce pederin çantası içerenköy carrefourda çalındı 2 adet boş çek koçanı, 4 adet kredi kartı gitti içinde. o zamanlar şifresiz imzalı slip zamanları. bizim içerde geçirdiğimiz 2-3 saat zarfında kredi kartlarını dibine kadar kullanmışlar, çek koçanındaki boş çekleri çalınma sürecinden sonra tek tek millete satmışlardı. bu çek olayı hemn bize yansımadı tabi. biz hırsızlığn ardındanki aylarda bunu fark ettik. Türkiyenin birkaç ilinden bizden mobilya aldınız ödenmedi bizden beyaz eşya aldınız ödenmedi diye telefonlar tehditler aldık maddi anlamda çok büyük kayıplar manevi anlamdada büyük stresler yaşadık.
çantanın olmadığını fark ettiğimiz anda karakola şikayet etmemize ve kartları çekleri bankalardan iptal ettirmemize rağmen o aralıktaki 2-3 saatlik zaman bizi bitirmişti.
Yinede geçmiş olsun sana.
Çok geçmiş olsun, hatırladığım kadarı ile Alışveriş merkezi otoparkları güvenliği "her ne kadar sorumlu olmadıklarına dair levhalar olsa dahi" yönetime ait ve yaşanan olumsuzluklardan da gene yönetim sorumlu tutuluyor, bu konu ile ilgili bir mahkeme kararı olması lazım.
öncelikle geçmiş olsun, bende içerenköyde oturuyorum
Bu içerenköy carrefour için yeni bir olay değil, iki kere cam patlatılıp teybim çalındı otoparktan, güvenlik önlemleri sıfır, güvenlik yok ve bundan 5-10 yıl öncesine kadar aşırı hızlıydı içerideki hırsızlık, şimdide küçük çaplı gezen tipler var para eden ufak tefek parçaları çalıyorlar.
benımde sıncan alnıacıkların acık otoparkında silencerimı caldılar bulamadım.serefli insan cok etrafta
Geçmiş olsun.
İlgili mağaza otopark alanında güvenliği sağlamak zorunda...
20 yıldır giderim o carefoura daha hiç başıma böyle birşey gelmedi , ne çok oluyormuş meğerse burda duydum.Dikkat etmek lazım demekki geçmiş olsun.
Çekememiştir arabanı o şerefsiz yavşaktan bol ne var alsın soksun g....
benimde arkadaşın teyip gitti çok oluyor takip ediyolar arkadaşlar
anlamadığım şey, madem otoparklardan güvenlik sorumlu değil levhası konuluyor, oradaki güvenlik ne işe yarıyor..tüm gün kankasıyla sohbet etsin geçen karı kıza baksın diye mi maaş alıyor..
bir volta atmak, bir devriye gezmek bu kadar mı zor?
geçmiş olsun diyelim.
Sağolun arkadaşlar .Sizede çok geçmiş olsun VTEC®. Bu şerefsizleri iş üstünde yakalamak lazım..21.35 de girdim mağzaya 21.55 gibi de çıktım. Zaten aracın başına doğru dönerken benim arabaya 4-5 mt mesafede duran bi bordo peugeot hızla uzaklaştı kıllandım zaten orda bi. Sonra durumu farkettim ama plakayı alamadım malesef. Görüntülerde çıkar inşallah.
Benimde sileceğim yoktu geldiğimde, allahtan boşta vardı taktım hemen yağmurlu günde :(
senin yine kolay sökülebilen bişeyi götürmüşler benim arabanın ön panjurunu söküp götürmüşler. ben temizlemek için sökememiştim adam profesyönelce çalmış gitmiş. geçmiş olsun
Geçmiş olsun.Benimde daha önce başka bir yerde park halindeyken golf'ün antenini çalmışlardı bir taraflarına monte edecekler sanırım.Malesef bunlardan her yerde mevcut ufakta olsa insanın siniri çok bozuluyor
Geçmiş olsun. Son zamanlarda bu olay arttı gibi geldi bana yıllardır binanın önünde duran araca hiçbir şey yapmadılar şu son 1-2 yılda yılda kapı monogramı yenilemekten jant göbeği yenilemekten usandım artık.
Her yerde var bunlardan.