bunlar nasl kopek arkadaşlar :D yolda gıderken kapıyı yıyıp ıçerı gırmez dımı bunlar..? :D
Printable View
bunlar nasl kopek arkadaşlar :D yolda gıderken kapıyı yıyıp ıçerı gırmez dımı bunlar..? :D
Senelerce Anadol'la dalga geçtik inekler yiyormuş diye. Meğerse sorun köpeklermiş :D
İlk okudupumda tırnak izi falan sandım da niye büyütüyorlar demiştim. Sorun cidden büyükmüş. "
Köpek sahipli mi yoksa başıboş gezenlerden mi?
İlk defa görüyorum şaşırdım, çok geçmiş olsun. Bunları yapan sokak köpekleri mi ? Kasıtlı yapılmış olma ihtimali var mı ?
Geçmiş olsun. Benim asıl merak ettiğim bu köpek sokak köpeği mi yoksa sahibi olan bir köpek mi? Sahibi varsa hasarı karşılıyor mu ?
muhtemelen kediler soğuk geceleri sıcak motorların içinde geçirmek istiyor, köpek de kedilere saldırabilmek için tampondan girişiyor... normalde köpekler böyle şeyler yapmazlar... arabanızı örtmeyi deneyin bence en sağlıklı olay branda olur...
belediyeyı arıyon sonra ???
sahipli köpek olduğunu düşünmüyorum gece vakti kimse salmaz dışarı sanırım.. Kasıt da olduğunu düşünmüyorum.. Sağımda ve solumda duran araçların halleri bunlar. Sıra bende sanırım :D Naftalin işe yararmı acaba gece serpiştiririm sağına soluna ?
Korku filmi gibi ya :D
Cok temiz çalışıyorlar camurluklara dokunmadan :D Gecmis olsun.
Arabayı bu hale getiren köpek insan yakalasa artık nolur bilmiyorum :) geçmiş olsun bu arada
araçlardan uzak bir yere nevale falan konsa yiyebileceği, belki o bölgeye alışır ve gelmez.
sahipli kopek yapmaz yapamaz heralde kopegin dişi gecirmeye ısırmaya kalksa ceker alırsın bir sekilde. bu bildigin hızını alamassa kapı tavan gidicek .gecmiş olsun vcok
Bu nasıl bir köpek, arabayı yemiş resmen.
İlk defa böyle birşey duydum ve gördüm çok şaşırdım açıkcası
yapan aynı köpekse eğer vardır bi zoru hayvanın acısından bile yapıo olabilir
kotu bı durum vallah nasıl kopekse arabayı satarkende sahıbınden cok temız ama kopek saldırdı :) bı cok ınsan ınanmaz
Ben Direk Köpek Veya Köpeklere Talibim :D
Kolonya kokusuna tav oluyor benim köpeklerim. Hatta hırlıyor bir tanesi kolonya şişesini gösterince.
geçen bir arkadaştan da böyle bir olay duymuştum. sanırım kedi kovalamacısı.