alarm taktırmayı deneseniz diyeceğimde riskli olabilir alarmi susturmak için sesin geldiği yere girmeyi denerse baya götürür çamurluk kaput filan :) en mantıklısı yemek koymak o da olmazsa frekans yayan aletler. geçmiş olsun.
Printable View
alarm taktırmayı deneseniz diyeceğimde riskli olabilir alarmi susturmak için sesin geldiği yere girmeyi denerse baya götürür çamurluk kaput filan :) en mantıklısı yemek koymak o da olmazsa frekans yayan aletler. geçmiş olsun.
Benim kopek arabanin ustune cikip sicinca kafayi yemistim. Branda mranda kalmamisti ortada.
Acaba ne oluyoda bırakıyo hayvan arabayı ısırmayı? Yani aradığını buluyo mu ki acaba yoksa yani sabaha kadar yer bitirir arabayı. :D
benim memlekette besledigim pitbull'larda arabayi yikatinca gelip janta isiyor anlamadim gitti bu olayi :D
Genelde köpekler arabalardan sakınır boyutları sebebiyle. Ancak bu durumda hayvan bir şekilde aracı deforme edebildiğini öğrenmiş. Genelde obsesif yapılı köpeklerde görülür bu durum; Bir çok sebebi olabilir
Kedi kaçması olasılıklardan biri tabi, ancak mesela sokağa terkedilmiş sahipli bir köpek olabilir, tramva yaşamış hayvanlarda böyle davranış bozukluklarına rastlanabilir, yada yavruluktan yeni çıkan bi köpektede bu tarz obsesif davranışlara rastlanabilir. Eğer kedi kaçıyorsa çözüm kedileri uzak tutmak, eğer davranış bozukluğu içinde ki bir köpekse normalde hayvanla çalışma yapılması gerekir ama şuan da böyle bir ihtimal olmadığına göre köpeği muhtemel uzak tutacak şeyleri sayayım.
Köpekler alkol bazlı kokuları hiç sevmez ve çok sakınırlar, kolonya olsun, çeşitli deodorantlar, aseton gibi bizim keskin diye tanımladığımız kokular genelde rahatsız eder. Pek yanaşmazlar. Bunun dışında petshoplarda böyle huyu olan köpekler için (evde kablo kanepe vs kemiren) hayvanlar için uzak tutucu koku bileşimleri bulabilirsiniz.
Ama köpeğin bi arabayı bu hale getirmesi 1 saati bulur, hatta dahada uzun. Yoldan 1 kişidemi geçmedi o sırada yahu :D
Böyle bir piskopat heralde sizin mahalledekilerde..:soru:
Kara biber cozum
Hic bir hayvan baharat kokusu sevmez
kurtkoyde okanda okurkende böyledi dengezi köpek sürüsü yanlardından geçerken arabaya saldırmaya calısıyor senle beraber geliyor gaza bassan basılmıyo kırsan kırılmıyo kemikmi sanıyo arabayı ne :D
bence o köpek diye düşündüğünüz köpek değil bence siz tazmanya canavarı besliyorsunuz :D
arkadaşların söylediği gibi kedi falan tamponun oralara saklandıysa. kediler biliyorsunuz kışın motor sıcak diye motor kısmına doğru tamponun o aralarına saklanıyor. bu sebeble olabilir ama yinede çok ilginç
Ankara cigdem mahallesinin ununu duymussunuzdur. Biz insanlarin orada yuzlerce kopegimiz var :) hepsi cok seker. Hayatimda hic boyle bir olay duymadim ben ama. Kopeklere tas atilirsa, aracla kovalanirsa, dovulur vurulur tekmelenirse kopekler boyle yapabilirmis, oyle okudum internette. Cocuklara ozellikle dikkat edin diyorlar. Garip gercekten.
Mama koyun ertesi gun mamayi biraz daha uzaklastirin sonra biraz daha.
Nasilsa kokuyu aliyorlar.
Benim köpeğimin adı canavar o bile en fazla derin çizikler açıyo tamponda bu nasıl bi şeyse artık tamponu yemiş :D
Harbiden yuh nasıl köpekmiş bu ya geçmiş olsun
Öncelikle geçmiş olsun. Çevremde böyle bir olay ile karşılaşmadım ancak üst postlarda da yazdığı üzeri kedi veya fare kovalaması sonucu olmuş olma ihtimali yüksek.
2. videodaki köpekler gelin arabasının peşinden koşan çocukları anımsattı bir an :D Ama bunlar haraç istiyorlar galiba :D
brehhh ilk defa böyle birşey gördüm duydum , Allah uzak tutar böyle köpekleri araçlardan umarım