380 binde sattığım arabayı 1 hafta sonra ilanda 125bin km de gördüm dünyanon lafını saydım adama. herkesim başına gelebilir çok iyi bi karar olmuş tuvturk un km uygulamasında çok iyi oldu.işallah iyice artar bu işin cezası
Printable View
380 binde sattığım arabayı 1 hafta sonra ilanda 125bin km de gördüm dünyanon lafını saydım adama. herkesim başına gelebilir çok iyi bi karar olmuş tuvturk un km uygulamasında çok iyi oldu.işallah iyice artar bu işin cezası
140 bin nedir ya :D :D
o iş fısss olur kımı nerden bulabılceklerkı keske yururluge gırse...
Yururluge girsin de al satcilarin sayisi azalsin :D
Bi abim arabasının kilometresini satmadan önce 200.000 kilometre geri çekmişti 23.000 de olarak gözüküyordu...
"Bi araba alsan 50.000de olduğunu varsayarak ama sonradan 150.000 de olduğunu öğrensen ne hissedersin" dedim gidip geri arttırmıştı, tabiki hiç bi şekilde yapılmamalı cezası güzel olmuş
araç alırken ve satarken noterde satısda km belırtınkı basınız ağrımasın gerıye yonelık araştırma olduğunda kendınızi aklayın.
Uhh 140bin
Hapis biraz ağır ama mesela aracın rayiç bedelinin %x oranında vergi cezası getirilebilir. X en az 50 60 olmalı tabi:)
Bir yandan bizim insanımızda hak ediyor. Saxo aldım zamanında 176k km. O bile şüpheli:D İçi ahır ahır:) Neyse ben komple adam ettim vs derken direksiyon freze dağıldı. Çıkma simit aldım Harun abiden. Simit o kadar iyiydiki kimse araba 176k km olduğuna inanmadı. Kadran değişti diyen bile oldu:D Baktım olacak gibi değil 116k km yaptım 3 günde sattım:D :D :D Gerçi verdiğim paraya 1B km olsa gene alınırdı. :)
Zorla isteyende var malesef memleketimde.