çekip biyerlere koymaları iyi olmamış ama ben açıkçası kullanmasında oha diycek bişey görmedim sonuçta araba ***** biraz heves etmiş diyelim anahtarı biryerlere bıraktığın zaman bu kaçınılmaz oluyo .
Printable View
çekip biyerlere koymaları iyi olmamış ama ben açıkçası kullanmasında oha diycek bişey görmedim sonuçta araba ***** biraz heves etmiş diyelim anahtarı biryerlere bıraktığın zaman bu kaçınılmaz oluyo .
basınçlı yıkama makinesi avrupa yakasında nerede var acaba ? köpüklü vs vs eğer varsa götürmem yıkamaya bende zaten yıkama 20 lira bide bahşiş bekleyip surat asıyolar sanki vermek zorundaymışız gibi
müşterinin arabasıyla lastik yakıp üstüne video çekip youtube yükleyen adamla gidip konuşsan ne olurrr ağzını burnunu kırsan ne olur.
şerefsiz köpekler, ben araba çok çok leş değilse, memleketten geldiğimde iç dış leş ise veririm oto yıkamaya ve başında dururum. normal durumlarda kartal cevizli adliyesinin karşısındaki opette 2 lira verip, köpük ve basınçlı su ile yıkatıyorum bi köşede kuruluyorum mis gibi oluyor valla. ihtiyacınız olan sadece 2 bez :)
S*ke sürtüm aklı olmayan bi sığır işte adi herif bundan esnaf olsa nolur adam müşterisinin arabasıyla,emanetiyle burnout yapmış valla görünce nasıl sinirlendim... Direk hukuki yollara başvurun arabanın baskı balata benzin ve lastik masrafını da hukuki yollarla alın yani ben olsam öyle yapardım
Evet Ümraniye Sondurakda Nurlayn Oto Yıkama
Geçen gün geldi yanıma dükkanın önündeyim abi araba kirlenmiş getirsene yıkayalım dedi
Niye lastik mi yakacaksın yine arabayla dedim afalladı abi videoyu gördün galiba dedi pişkin pişkin
Sen benim arabamla nasıl o hareketleri yaparsın kardeşim kimden izin aldın ben sana bu arabayı yıka diye bırakmadım mı diye sordum ben sert çıkınca
Abi sen kızdın mı ya bana dedi (bu sefer bi anda mahçup)
Dedim çek git şurdan belanı benden bulma daha sana araba maraba yok yürü git işine bak dedim kapattım konuyu durum böyle
valla bende cuma akşamı valeye verme gibi bi hata yaptım. aslında hiç vermem huyum değildir. mekana girdim baktım benim araç bağırıyor dışarıda. ulan altı üstü ileri geri yapıcan alıcan arabayı oraya. bi sinirle çıktım dışarıya oda anladı zaten. hemen kafa işareti yaptı kusura bakmayın gibilerinden. içeri girdim ama burnumdan soluyodum. dalmaya ramak kalmıştı :D