abi sen k24 ü baya unutmuşşsun :) o benim için geçerliydi konular karışmasın
Printable View
:D :D
abi uzun zaman oldu ayrı kaldık dogrudur yeni halini sen daha iyi biliyorsundur.
M ci çıkmazsa,
senle denemek için gelirim ist. bebem :D
70-230 basarız senin içinde uygunsa videosuz çıkmam :)
Forumda neredeyse kimseyle doğrudan muhabbettim yoktur. Üyeliğimden önce de takip ediyordum dayanamayıp üyelik aldım arada yazıyorum böyle. Dediğim gibi konu sahibini bende tanımam etmem ama bu kadar atara karşılık benim stock SI'la çıkıp roll atasım geldi :D Adam ne güzel söylemiş. Ah benim arabam yürüsede ben gelsem roll e dedim resmen... O derece :) Neyse Umarım bi rakip çıkar bizde tatlı tatlı izleriz videoları... Kazasız belasız inş. Kolay gelsin...
Erol arabadan çok uzak kaldığını bu kadar belli etme yav sonra yanlış anlaşılıyor :D Bizde boşu var nasıl gittiğini bildiğim için açıkca yazayım senin k24 araba değil N/A uçak uçak :heyoo: Gider hususunda miniks leri her zaman takdir ediyorum yerden göğe haklılar helal olsun :icon_tup:
roll da direksiyon yok denmiş ağır güldüm. Hulk un direksiyonuna geçse kaç şeritte kontrol edebilecek merak ediyorum valla.
E60 M5 de geri yaptı
az once yeni mesajları tıkladıgımda ''m5 ın smg geride takıldı :) '' gibi bisey yazıyordu :)