Sen hilmiyi canli gordun mu ?
Printable View
konu sanki pist konusu hiamm.... :D
konu sahibi demiski arabam bu, roll yapacak varsa atarli giderli olan deneyelim demis..
siz pist diyorsunuz ben roll yapmam diyorsunuz :D
roll yapmiyorsaniz niye post atiyorsunuz? :)
vallahi enteresan..
2 tarafi da tanimam bu arada..
Schumacher in da house.
Hadi maci izleyin
Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
Minikste R yok adam king her kulvarda atarını yapıyor.
Edit : Zangief :)
-roll yapacak olan var mı?
-piste gelsene roll kolay
-roll yapacak olan var mı?
-roll de direksiyon yok dimi biz ne arabalar yapiosuz kardslvnşlkvdsvlkvkldc
-roll?
Can 2013 sezonunda kac kez piste ciktin kardesim ? Hadi Burak bunu yazsa anlarim ama senin icin bu laflar bence senden buyuk kaciyor.
Roling mevzuu icin acilmis bir konuda adam roling icin konusurken bosuna yaziyorsun. Burak atmosferik bir civic ile denemen zaten bence uygun olmaz denemeknistiyorsan turbo civic ile bence keyifli bir deneme olabilir bole gereksiz usluplara ne gerek var haydi denemek isteyen var ise denemeye adamin arabasi hazir Burak senin aracinda hazir turbo civic ile senin turbonu deneyin mis gibi olsun bitsin tartismaya gerek yok bole seyleri ...
Candiyar hilmi abiye saygisizlik yapma kardesim
millet napçaklar otobanda arabaları kenara çekip birbirlerine mi dalacaklar
adam her türlü giderini yapıyor bence arabalara yönelip tartışın
miniks hilmiyi tanımam ama özgüvenini muthiş gtr bile meydan okudu:icon_tup::icon_tup:
hilminin en çok bu huyunu seviyorum. giderin kralını yapıp asla R yapmıyor.
hilmiyi görmediysen tarif edeyim
http://i.hizliresim.com/KPznmO.gif
:):)
Hilmi , sen ne zaman bişeylere darlanıp atar yapsan , kimse mevziden kafayı çıkarmaz kardeşim..
Yıllardır bu böyledir.. Tecrübe ile sabittir..
Bunca yıldır ben farklı birşey görmedim...
Haa bu arada , herşeyin de bir mazereti hazırdır..
gençler makarada. helaaal:)
rolling çok keyifli 20 sn.lik deneme full adrenalin, sonuca çabuk ulaşılıyor ok.ama ist.parkda atacağınız 6 turluk 20dk.yarış bazen 1 aylık açlığını bastırıyor, bence pisttleri teşvik etmekte fayda var.
Bazen ceza alacağını bile bile yaparsın ya...
http://i.hizliresim.com/x8oMok.jpg
Yahu gayett ciddiyim . Netice geçmek ile sonuçlanacak ise bile denememekmi lazım . Adamın iddası var gelir getirir arabasını 2 sıkarlar hem gaz atılmış olur hemde gelinir burda yazılır kim geçti kim geçildi üzerine bir kahve içilip sohbet edilip herkez yoluna gider yani dediğim gibi zor şeyler değilki bi marşa basıp otobanda gazlamak arada yapmadığımız işlermi. Pist meselesi ayrı mevzuu adamın iddası yol üzerine kısaca rest çekmiş ya görür basarsın ya görmez çekilirsin durumu var . konuda yazdığı için de ben resti görmek ister diye düşündüm açıkcası. Aksi ise zaten boşuna yazıyosun(uz).
Arkadaslar kalp kirdiysak kusura bakmayin mac heyecani :)
Hepimiz KARDESIZ
Yokmu şimdi bi hıZlı atmosferik şu Hilmi nin nefesini kessin :)
Piste çıkma meselaei için yazmıştım biz Burakla işin makarasındaydık iş ciddiye bindi istiyen yolda bassın istiyen pistte beni tanıyanlar bilir yakın arkadaşım çok ısrar ederse rol yaparız oda karşı tarafın gönlü olsun diye hoşuma gitmiyor düz gitmek gece 4te otobanda 90'la giden adamım yani bu kadar heycan yapmaya gerek yok kim geçmiş kim geçmemiş kolay şeyler bunlar