User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Ticari Araç yardımı

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliaslanim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reno master al arka tekerleklere makas attır. tonajı vur gitsin. araba boşken savurur ama dolu gezecekse sorun yok. şirketimizde tecrübe edilmiştir. ve hala sorunsuz kullanıyoruz.

Alıntı SiMaO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ++ En mantıklı seçenek bencede bu.

Bende Ticarı vw crafter, volt var ama servis aracı.
    Yorumlarda okuduum 290 binde ducato baskısı orjinal olması imkansız şuana kadar ducatosu olupta 100 bini geçen baskı hiç duymadım görmedim senelerdir. Veya sabah kalkınca merkez komple boşaltmış veya 10 binde balata bitiren çok gördüm halada görüyorum ilk aldıklarından çok iyi diyorlar sonra pişman oluyorlar...
    Bu söylediklerimin %85 i Kapalı kasa yani kamyonetten minibüs olan dizayncıların yaptığı araçlar. Yani yükte olucağından dolayı fiat citroen pek önermiyorum...
    sağolun arkadaşlar ben giyim işiyle uğraşıyorum bana gelen toptancılarımın bir kaçı master kullanıyor masterlerin tek sıkıntısının manevra olduğu söyleniyor ducato transit vb araçların tek seferde döndüğü yeri biz 3 manevrada dönüyoruz dediler bu kadar sıkıntılımı gerçekten yoksa en az bunun yaktığını söylediler

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen manevrası biraz kötü Volt düşünebilirsin,
    Okuldada öğrencileri kapıdan aldığımız için araçlar sağa sola park etmiş oluyor masterler biraz zor dönüyor. Voltun turu felanda iyidir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Transit Alın 2007 ve üstü olsun mümkünse transitte DuraTorq motor var benim şuan sürdüğüm ford ranger le bire bir aynı ne yüklersen yükle 30 krş yakıyo uzun yolda bayır yokuş fark etmiyo çok kaliteli bir motoru var .

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yük tasınıcaksa konfor aranmıyorsa transit al 2005 model arabası adamın daha ön takıma dokunmadım dıyordu gecen gun,dıkkat ettıysen yazlık beldelerde vs yolcu tasımacılıgı yapan araclar genelde ford olur konfor aramaz sıkıntı yapmasın derler hep,bozuk yollarda , yuk tasımacılıgında fıat cıtroen peugeot seni üzer haberın olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrese Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhtemelen suan için en fazla 3 ton olur atacağımız yük aracı bursada kullanacaz peki araç sürekli dolu gezecek baskı balata bu konuda çok sıkıntı çıkarırmı
    ducatolara ist trafiğinde 40 45 krş yakıyor diyorlar ama ne kadar doğru tam bilmiyorum
    Bende iveco nun c13 modeli var 6 ileri 130 bg şuan ve sabit 4500 kg düzgün kullanılırsa sıkıntı yok araç şuan 96 binde ve orj baskı.aynı aracın c11 modeli var 5 ileri onların baskısı daha ufak ama. Dediğim gibi tamamen kullanıma bağlı ömrü.3 ton sabit yükle çalışacaksanız çift teker araçtan şaşmayın.aracın ağırlığıyla 5 tonu göreceksiniz çift teker o tonajlarda hayat kurtarır tecrübe ettiğim için söylüyorum.ducto ve master önden çekişli olduğu için rampalarda çok sıkıntı yaşatır.arkadan iter bir araç tercih etmenizde fayda var.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dursun81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende iveco nun c13 modeli var 6 ileri 130 bg şuan ve sabit 4500 kg düzgün kullanılırsa sıkıntı yok araç şuan 96 binde ve orj baskı.aynı aracın c11 modeli var 5 ileri onların baskısı daha ufak ama. Dediğim gibi tamamen kullanıma bağlı ömrü.3 ton sabit yükle çalışacaksanız çift teker araçtan şaşmayın.aracın ağırlığıyla 5 tonu göreceksiniz çift teker o tonajlarda hayat kurtarır tecrübe ettiğim için söylüyorum.ducto ve master önden çekişli olduğu için rampalarda çok sıkıntı yaşatır.arkadan iter bir araç tercih etmenizde fayda var.
    transit cift teker 200 hp nokta atısı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    transit cift teker 200 hp nokta atısı olur
    Transit 200 bg yakıt olarak baya fazla yakıyor diye biliyorum.bütçede 25000 e kadar o fiyata zor gibi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)