Maacırlar sağolun beaa güzel aykırlattık ayağınıza sağlık görüşelim emencecik yine :D
Printable View
egvtec
mal ceviz..:icon_tup:
elimizden ne gelirse, herzaman
eg Maşallah çok begendim tekerine taş gelmesin.
o aracın stage olayı biraz farklı :D o arabanın polish işlemleri bile çok farklı PPR Kaan'ın yaptığı en özel işlerdendir.
biraz video koyunda izleyelim özledim arabamı...
bide bu by_hayali denen arkadaş ne araba getirirse 5 boydan aşağı atmayın :D
alicanın dediği gibi araç stage3 seviyelerinde.Kazasız belasız binin kardeşim
swap egb16 & swap b16rexs nasıl olur acep :D
çok saol Allah razı olsun videolar bilerek koyulmadı hazırlanınca özelden yollarım xd
uzakta değiliz yerimiz sefaköyde gelip özlemini giderebilirsin :) ( kullanabilirsin)
stage konsunda ortak biyerde buluşulmasına sevindim :) ben erol abiyle konuştuğumuzdan stage 1 dedim çünkü o öyle demişti ama hesap edemedim bizim stage 3 onun stage 1 denk gelir :D
Erol abiden sonra çok değişti eg.sadece renk olarak aynı kaldı :D
stage1 den çok daha hard modifikasyonu..sıkıştırması b16b piston olmasına rağmen yüksektir..
ince conta ve kapaktan biraz almıştık..Herşeyi hesap kitapla yapıldı mekanik belli olmaz ama hiç sorun çıkartmaz öyle bi arabadır.
ronay bu vtec senle denemeyen vtec mı ? valla vtec gecıyor dıyen kardesım ne zmandan berı rollde tek kornayla basılıyo.uf 106 3 korna yaptıgında nıye gelmıyomus soruyorum burdan ayrıca onde baslamanıza ragmen uf 106 mız yetısıyodu sıze ..boyle gectı gecmedı muhabbetıne gerek yok aslantepe ye beklerız roll bızım burda 3 kornayla baslar nokta..)
aynen bende iken araç stage1 di.
şimdi ciddi giderli bir araç halini almış mşllh.
araç üstünde ciddi denicek emek'de var, göznuru diyebiliriz. :)