güncelldirr giderimiz hala gide R.
Printable View
güncelldirr giderimiz hala gide R.
Yaw o deilde istanbulda hava nasil suan.
Yagmur falan ne durumda ?
sabah yağdı biraz kuruyo yollar gelin bu tarafa gelin ( :
stage1 - headers filtre egzos
stage2 - headers filtre egzos emme volan kısa vs.
stage3 - headers filtre egzos emme volan kısa piston egzantrik port polish vs.
stage4 - headers filtre egzos volan kısa piston egzantrik port polish ITB vs.
egzantrik dereceleri filanda başka tabi ki stg3-4 arasında
yani bu benim senin dememle kabul görmüş bişey değil dünyanın dediği şey.
modifiye dünyasında ki bizlerinde kabul ettiği bişey normal olarak.
sana muhalefet olmak amacıyla yazmıyorum kesinlikle, sadece bilgi olarak paylaştım yanlış anlama.:icon_tup:
listeye göre benimki stage 1,5 sanırım:D şu stage muhabbetine ayar oluyorum neyse spec söylenir stage neymiş yaf :))
Bu listeye Göre Ben Stage olamamışım Hala :D
bende stage muhabbetine ayar oılanlardanım ama gerçekler bu :)
yalnız bitane araçta ckııp geliyorum demedi şu eg'ye orasıda ayrı bi konu.piyasadaki en hızlı b16 zaten millette haklı :)
aksam anadolu yakasinda ***** yerde olucam 05414203553 gelenleri beklerimm
Bende gelirim aracım colt czt
Filtre eksoz banaloume var
gençler iyi eğlenceler iyi olan kazansın :)
STLEGAL..
Orhan başkan bizi kırmadım denedin tşk
Erdem kardesim hersey îçin tesekkur ederim
Bidaha atasehirmi ( ; 2 kilo verdim polislerden kacarken xd baba siz ne eziyetler cekiyomussunuz bizim bura cennetmis gelin buraya gonul rahatliğıyla basalim polisin p si yok
1.7 DTİ bu gece en beğendiğim araba oldu maşallah çok güzel yürüyor tebrik ederim.
ben bu kadar iğrenç bir gece geçirmedim.bu kavacık yolu lanet. o saatlerde gebzeye döndük incin top oynuyordu otobanda.gözünü seveyim gebze otobanının.eskiden bi çıkardık ataşehirden gebzeye herkes dibini göre göre basardı.bu arada bende siyah 106 vardı kırmızı 07 ARP plakalı şeytan kırmızı 106 ile denedim araçta piston egzantrik olduğunu duydum.kısa varmıydı acaba varsa oranı neydi?sahibi buralarda ise yazarsa speclerini tam olarak memnun olurum.
kardeşim arp roll için gelmemişti geceye sıkıntı yaşadık zaten psiton egzantrik var kısa 14 60 arabamız ayarsızdır ve full takılıdır bagaj dahil kutu bass..;)
pm dende yazdım sıkıntınız neyse geçmiş olsun.ama aracınızı tam anlamıyla hazırlayın bi deneyip görelim aracımızın giderini hem sizde görmüş olursunuz.ama denemeden önce bir arkadaşla konuştuk bilmiyorum belkide sensindir denemek istediğini söyledi bende hay hay deneriz dedim ve yolda yanına yanaştım.
dostum araba ayardan yenı cıktı gun ıcınde sorun yasadık tekrar ecufasta gıdıcek ayarlardan sonra tekrar bı bakıcaz..