sen pili yükselt bence ama fan yerine dışarıdan geçen havadan yararlansan daha iyi olmazmı?
o hızlarda dışarıdan direk oraya yönlendirdiğin hava fandan çok daha iyi soğutma yapar bana göre sen bi cold air intake yap ona
Printable View
sen pili yükselt bence ama fan yerine dışarıdan geçen havadan yararlansan daha iyi olmazmı?
o hızlarda dışarıdan direk oraya yönlendirdiğin hava fandan çok daha iyi soğutma yapar bana göre sen bi cold air intake yap ona
Video haftasonu çekeceğim :)
Evet içeri hava aldırırsam hızı düşer. Önemli olan ESC ve motoru fanla soğutmak. Devrilme olasılığı şöyle var;
80-100 arası giderken tam gaz yaptığımızda ön tekerler havaya kalkabiliyor. O sıra yolda herhangi bi prüz olursa takla atabiliyor
Çok eğlenceli araçlar,eski hobim benim de :)
Serpent impact M2 'im vardı nitro yakıtlı :D en sevdigim de egzosundan dumanlar çıkarmasıydı. Anlayamazsınız... :D
Evet nitro yakitlilar da guzel fakat cok yuksek hizlara cikmiyorlar. Bugun 6s 5200 pil taktik. Kumandaya iphone baglayarak olculen suanki hizi 198 kmh :)
RAN plaka s2000'le makarasına 100-200 arası denedik. ben s2000 sağ koltukta oturdum aracı kumanda ile kullanabilmek için.
sonuç: 10 boy olmuştur rahat :D
videoyu s2000'ci arkadaştan alınca paylaşacağım
Çok iyi :D s2000 videosunu merak ettim floryada nerede kullanıyorsunuz floryada ikamet ediyorum bende görmek isterim bi gün kısmetse