User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İlandaki 206 Hk. Bilgisi olan

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question İlandaki 206 Hk. Bilgisi olan

Arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan var mı ?

orjinal 160.000 Km deymiş, sahibiyle görüştüm..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...55265577/detay

2.sahibiymiş, ilk aldığında 120.000 kmdeymiş araç, Ön ve arkadan kazası yokmuş, ilanda motorunda resmini koymuş orj etiketleri halen üzerinde.

Fakat ilk sahibi komple boyatmış aracı, şuanki araç sahibinin bilgisi yok bu konuda neden boyattığına dair..

Yürürü falan iyi durumdaymış sorunsuz alınıp binilcek durumda dedi sahibi.

Sizce komple boyalı bu araç bu fiyata alınır mı? ve satacağım zaman çok sıkıntı çekermiyim boya konusu yüzünden acaba?

İlan no: Connecting site...
    Emre Kalkan

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden boyattıgına dair bilgisi yoksa %90 istenmeden boyatmadır o
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden boyattıgına dair bilgisi yoksa %90 istenmeden boyatmadır o
    Valla ilk sahibi artık neden boyatmış olabilir onu bilmiyoruz, belki aracın orj rengi hoşuna gitmiyordur yada sıkılmıştır o yüzden boyatmıştır diye düşünüyorum iyi niyetli olarak Plakadan tramerde pek birşey çıkmıyor gibi 300 tl lik bi masraf var sadece.

Şaşeyi istedim akşam göndericek bakalım..

Fakat bu şekilde boyalı halıyle alınıp ilerde satmaya kalksam zor olur mu ? ***** bazen 1-2 parça lokal boya var denildiğinde bile araçtan soğuyan insanlarız normal şartlarda
    Emre Kalkan

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba tek havayastıklı, büyük ihtimal vandan çevirme. 12-13 milyara eli yüzü düzgün bi van bulsan, bu hale getirmen yine aynı miktarı bulucak, hatta geçicek. bence araç makul, önemli değişeni yoksa alınır. komple boyalı olsa da her malın bi alıcısı vardır.

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle araç 2006 model olduğndan kesinlikle van.
    aynı aracın 170 hp halini o paraya vemiştim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Akın Sarıkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba tek havayastıklı, büyük ihtimal vandan çevirme. 12-13 milyara eli yüzü düzgün bi van bulsan, bu hale getirmen yine aynı miktarı bulucak, hatta geçicek. bence araç makul, önemli değişeni yoksa alınır. komple boyalı olsa da her malın bi alıcısı vardır.
    Araç ruhsatta kamyonet olarak geçiyormuş, alırsam eğer hususi otomobile çevirmeyi düşünürüm zaten masrafı çok tutmazsa, bu şekilde kamyonet olarak geçmesinden ötürü her yıl muayeneye girmesi gerekiyor.

Yakıt konusu sebebi ve görsellik açısından 206 düşünüyordum ne zamandır, fakat bu ruhsatı değiştirme ve muayene işlemlerini halletmezsem aldığımda zaten yine her türlü yıllık ekstra masraf olucak normal bir binek araca göre.

Araç üzerindeki extralarda az degil dostum dediğin gibi, yapmaya kalksan boş bir araca şu fiyatını fazlasıyla geçiçektir.

Önemli bir değişine falanda yokmuş, boya kısmında kafam takıldı sadece.

teşekkür ederim yorumun içinde
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle araç 2006 model olduğndan kesinlikle van.
    aynı aracın 170 hp halini o paraya vemiştim
    Bu konuda yardım bekliyorum o halde sizden Çevrenizde bildiğiniz veyahut link verebilceğiniz araçlar varsa
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde benzinli/gazlı olarak şöyle bir şey var arkadaşlar ;

Connecting site...
    Emre Kalkan

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde benzinli/gazlı olarak şöyle bir şey var arkadaşlar ;

Connecting site...
    buna 14 vermektense diğerini almak çok daha mantıklı bana sorarsan.

ha bir de yanlışım varsa düzeltin, kamyonet olarak gözüken araçları hususi olarak işletme olayı eskidendi, artık kalktı diye biliyorum ama?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    van larıyla uğraşmaktansa 1.7 dti corsa öneririm.. bu paralara boyasız hususi temizlerini alabilirsin.. kendi aracımı verebilirim

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç ruhsatta kamyonet olarak geçiyormuş, alırsam eğer hususi otomobile çevirmeyi düşünürüm zaten masrafı çok tutmazsa, bu şekilde kamyonet olarak geçmesinden ötürü her yıl muayeneye girmesi gerekiyor.

Yakıt konusu sebebi ve görsellik açısından 206 düşünüyordum ne zamandır, fakat bu ruhsatı değiştirme ve muayene işlemlerini halletmezsem aldığımda zaten yine her türlü yıllık ekstra masraf olucak normal bir binek araca göre.

Araç üzerindeki extralarda az degil dostum dediğin gibi, yapmaya kalksan boş bir araca şu fiyatını fazlasıyla geçiçektir.

Önemli bir değişine falanda yokmuş, boya kısmında kafam takıldı sadece.

teşekkür ederim yorumun içinde
    Otomobile ceviremezsiniz maalesef. Hatta koltuk yoksa koltuk bile isletilemiyor birkac senedir.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Fakat bu şekilde boyalı halıyle alınıp ilerde satmaya kalksam zor olur mu ? ***** bazen 1-2 parça lokal boya var denildiğinde bile araçtan soğuyan insanlarız normal şartlarda
    tabiki sorun olur , 2006 model dizel bir aracın komple boyanması mantıklı iş değil.Ha eski model spor bir araç olur 3 kere boyanır sorun değil.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ruhsata işletme olayınıda unut 2 kişilik ve her sene muayene olarak biniceksin.
    jant lastik, yay, gti tampon, film far karartmadan başka ne artısı varki ? 2bin lira bile etmez artısı?
    11 e standart alıp yapmak daha uygun bu araç için.
    ayrıca yükleyip gazliyim denmiyorsa bu paraya çok güzel c2 lerde var. yapar şeklini gezersin bedavaya.

omerta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski aracımı alır almaz ilk işim komple boyatmak olmuştu. Sebebi ise beyaz tonunu sevmedim ve istediğim güzel bi beyaz tonuna boyatmaktı. Tamamen zevk için. Malesef sonradan istemesenizde böyle alıcı arkadaşlar için kafada soru işaretleri olabiliyor
    Arabacı - Kaportacı

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben acıkcası arac yeni olmadıktan sonra boya takıntılı olan bir insan değilim.Benim gibi düşünen kişiler komple boyaya aldırış etmez kaza degısen yoksa alır.Ama kimisi boya takıntılı oluyor vazgecıyor.Ama sunu soylemek istiyorum koltuk ve camlar artık ruhsata işletilmiyor bilgin olsun.Güzel bi pazarlıkla alınabilir araç.Kimsenin malına değer biçmek dogru degıl ama ben olsam o kadar parayı o arabaya vermem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı smtkrgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    van larıyla uğraşmaktansa 1.7 dti corsa öneririm.. bu paralara boyasız hususi temizlerini alabilirsin.. kendi aracımı verebilirim
    Bakayim bi 1.7 dti lere tesekkur ederim, sonrsnda senin aracınla ilgide gorusebiliriz mudur
    Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomobile ceviremezsiniz maalesef. Hatta koltuk yoksa koltuk bile isletilemiyor birkac senedir.
    Koltuk var aracta, artik alirsakta bu şekilde kullanicaz anlasilan van tipi olarak

Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki sorun olur , 2006 model dizel bir aracın komple boyanması mantıklı iş değil.Ha eski model spor bir araç olur 3 kere boyanır sorun değil.
    teşekkür ederim yorum icin mudur. zevkine boyatmis olabilcegini düşünüyorum ilk etapta cunku tramerde hic birsey cikmiyor, netlestirince bi baktiricam iyi sekilde.

Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ruhsata işletme olayınıda unut 2 kişilik ve her sene muayene olarak biniceksin.
    jant lastik, yay, gti tampon, film far karartmadan başka ne artısı varki ? 2bin lira bile etmez artısı?
    11 e standart alıp yapmak daha uygun bu araç için.
    ayrıca yükleyip gazliyim denmiyorsa bu paraya çok güzel c2 lerde var. yapar şeklini gezersin bedavaya.
    Dedigin olayada bakicam dostum, fakat bu tip 206 lar nedense ruhsatta van tipi kamyonet olarak geciyor, bu sekilde ki bi araci nasil kamyonet diye yazmislar ilkte anlamak güç gerçekten. C2 lerde.hoş fakat bana hitap etmiyor pekte, bu tarz bir arac alirsam biraz yuklemeyi düşünüyorum, chiple bir takim extralarla.

Alıntı omerta. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski aracımı alır almaz ilk işim komple boyatmak olmuştu. Sebebi ise beyaz tonunu sevmedim ve istediğim güzel bi beyaz tonuna boyatmaktı. Tamamen zevk için. Malesef sonradan istemesenizde böyle alıcı arkadaşlar için kafada soru işaretleri olabiliyor
    bakicaz artık mudür, dedigin olayda cok zevk icin boyatma..yine diger turlu kazadan dolayi boyatanda cok. arac sahibiyle anlasirsam, boya sebebi kaza değilse eğer bende pek takmiyorum

Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben acıkcası arac yeni olmadıktan sonra boya takıntılı olan bir insan değilim.Benim gibi düşünen kişiler komple boyaya aldırış etmez kaza degısen yoksa alır.Ama kimisi boya takıntılı oluyor vazgecıyor.Ama sunu soylemek istiyorum koltuk ve camlar artık ruhsata işletilmiyor bilgin olsun.Güzel bi pazarlıkla alınabilir araç.Kimsenin malına değer biçmek dogru degıl ama ben olsam o kadar parayı o arabaya vermem.
    benim aklimdaki fiyat 14.500 en fzla bu araç icin, ilk konusmamizda 15 bin gibi bir rakamdi fakat netlestirince arac başı pazarlik payiyla istedigim fiyata indirim diye dsnuyorum.

Boya konusu satmaya kalktigimda sorun olur mu diye aklimda sadece. yorumlardan anlasildigi kadryla kazasi yoksa boyada olsa alinabilir yönünde
    Emre Kalkan

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu van modeller çok komik paralara el değiştiriyordu, 8, 9 bin gibi rakamlara. Bunun ekstraları var ama ne kadar para eder ki. Piyasa yükseldi ama hem van tipi hem de komple boyalı olduğundan satışı oldukça zor olacak bi modele çok fazla bence 15binli rakamlar. İyice araştırın bence.

Bir de plaka sorgulattım belki bi işe yarar diye

Plaka No 61tt530
    Marka PEUGEOT
    Model Yılı 2006
    Ruhsat Tarihi 05/08/2013
    Tescil Birimi TRABZON
    Cinsi Kapalı Kasa
    Renk 1BEYAZ (Alp) Renk 2 BİLİNMİYOR
    Çalıntı mı? HAYIR
    Hak Mahrumiyeti YOK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen haklisin mudür. Her sene muayene ve fazla olacak vergi dusunduduyor beni..

Bu tarz araç oneriniz olursa bu konu basligi altinda paylasirsaniz sevinirim.. bu arac hakkında da, yapabildigim indirimi yapmaya calisicam, dediginzi gibi fiyat yüksek, sansimizi zorlayip bu arac icin konusuyorum 12-13 falan yaparsam yeterli olucaktir sanırım.

Benzer araclar icinde bu butceyle birseyler bulabilirim sanırım
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada, vergi pek birsey deGil, 6 aylık vergisi 230 tl filan

sormak istedigim ruhsatta panelvan gecmesinden dolayı trafik sigortasi ve kasko da fiyat cok farkeder mi, normal husisi otomobile göre? arada uçurum olur mu
    Emre Kalkan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)