Connecting site...
konu inceden yan etkilere başlamış, aman diim abiler 50lira yaptırmayın Accord'ları![]()
![]()
Connecting site...
konu inceden yan etkilere başlamış, aman diim abiler 50lira yaptırmayın Accord'ları![]()
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Ben yeni kasa ile 40 lt lpg ile sehir ici 350 km
Sehir dışı hic sakin gidemedim 200 sabit 400 410 km yol yaptım defalarca
Ankaradan Istanbula giderken her defasinda mehmetcik opete kadar gidiyorum 40 lt lpg ve 200 lu hizlarla
Atla deve yakmiyor yani
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Arkadaşlar sizinde başınıza geliyormu?Ayda 50 tl den fazla benzin alıyorum.sadece çalıştırılma LPG ye geçmede kullanıyorum.Aracımıda sadece hafta sonları kullanıyorum.Hafta içi şirket aracı var çünkü benzinde çabucak bitiyor.lpgcide tamirci serviste bunun normal olduğunu söylüyor.Ne derece doğru merak ediyorum
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
Connecting site...
ARAC HAKKINDA BILGISI OLAN VAR MI?.BI ARKADASIMIZA DUSUNUYORUZ.
Ben niyetliydim oldukca 33 tu rakami bu paralara indi sonra. Bi kazasi yok bi parca ufak lokali var. Arkadasin konusmalari bana samimiyetsiz geldigi icin caymistim. Tramer iki parca cikiyor ufak meblaglar onemsiz. Guzel bi arac bence alinir diyorum
Bugun arkalar icin 20mm lik spacerlarimda geldi. Yarin header ve spacerlar takilacak savas motorsportsta sonrasinda cai kaliyor. Sonra vizyondayiz![]()
bu araç ile ilgili bilgi var mıdır ?
Connecting site...
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)