bu sefer dumansız olur :D
Printable View
Aynen kanka :D
bak ben o konuda hiç iddialasmadım sadece kullandıgım yollarda yaktıgım yakıtı söyledim sürekli dur kalk olursa elbette yakıt sarfiyatı artıcaktır ben e5 trafiğinde kullanıyorum pendik kartal maltepe k.yalı ataşehir yer yer duruyor trafik ama ortalama hız 40km civarı. vanası kısıkmı bilmem ama oksijen sensorum bozuk arıza lambam yanıyor onu yaptırsam belki bi tık daha düşücek yakıt :D giderine gelince maşallahı var :D
c2 hdi 1600küsür km ortalaması 4.3lt ortalama hız 50küsür km de yol bilgisayarı verileri :D
bu güzel bir bilgi oldu o zaman degerlendirebilirim :)
Full ekono modta deneyince yine paylasirim beyler
Abi sehirdisi 20 kurus sehirici 30 kurus yapmayin etmeyin eylemeyin ya 3 lira lpg. :) 20 kurus yakabilmen 6 litre falan yakman lazim. Harbiden tanidigim esim dostum yaksin 2.4lerini bosa kullaniyorlar.
Lpg 2.75 suan istanbulda aykut
Aykut Bursa çıkışı fulledim depoyu. Kocaeli merkezde tekrar fulledim 125.5 km de 9,2 lt aldı (2.89 TL) Buna göre 21 krş yakmış oluyor. Hız 100-110 genelde
Yazın klima açık uzun yolda aynı değerlerdeydi hemen. O zaman gazın litresi 2.5 tl civarındayken 18-19 krş yakıyordu.
Şehir içi vs karışık diyoruz da Ömer senin güzergah şahaneymiş ortalama hız 40 vs diyorsun.
Benim şehir içinden kastım ortalama hızım 20 km ile 5.2 yakıyorum. Ortalama hızın 20 ye düşecek yola girsen herkesin şehir içi verisinden anladığı rakamlara geliriz yani :D
Yoksa ortalama hızım 40 -50 olursa 4.5 lara düşüyorum ben de....
Yanlız lpg de full leme yapılarak ölçüm hatalı sonuç verir.Pompa basıncı her istasyonda farklı olabilir.Yani 2 litre bile alabilir depo..
bana temiz ilksahibinden azyakan çokkaçan tamkonforlu accord bulun :D
Aydindakine bak mudur ;)
210 bin km accord sorun çıkarır mı lpg 60 bin önce takılmış zavoli marka Kat iptali yapmış bir zararı olurmu yakıtı çok artırırmı araç 2.4
Km birsey deil yeterki bakimli olsun arac
TR de tek acura tsx PLM race headers gumrukten cıktı :D eve dogru gelıyo cok sukur :)
http://www.privatelabelmfg.com/v/vsp...4-HEADER-2.jpg
http://i.hizliresim.com/w1OYMG.jpg
hayırlı olsun. kaça maloluyor, komple eksoz sistemi mi sadece headers mı aldınız