Maximum 30 liraya kadar alınabilecek dizel araç tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar. ?
Maximum 30 liraya kadar alınabilecek dizel araç tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar. ?
durum öyle kötü ki 30 liraya araba kalmadı nerdeyse benzinli pololar bile 35-38 bin der oldular. en iyisi opel astra 2008 1.3 dizel düşük km ve boyasız ları piyasada mevcut sağlam ve piyasası olan bir araç
YamahA Xmax 250 ABS
Baktıklarım arasında Corsa 1.3 cdti - Astra 1.3 Cdti - C3 vs var.
Fakat farklı alternatifler gelebilir düşüncesiyle sizlerinde bilgisini ve tavsiyesini almak istedim.
Beklentiler nedir ? Genişlik önemli mi , yükleme isteği var mı , bagaj lazım mıB sınıfı 2010-2008 araç da bulunur C sınıfı 2005 de.. Gibi gibi değişir durumlar
-Fırat
Ceed alınabilir![]()
...
Ceed tavsiye ederim
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
opel ıle aynı motor yuruyene sahıp olan fıat ı da ınceleyebılırsınız, 30 liraya kadar opelden cok daha dolu ozellıklı punto bulunabılır
2 hafta önce UH plaka kırmızı Corsa Sport ' u sattım.
Onun yerine bakıyorum , o yüzden corsa düşünmüyorum tekrar.
Ceed olabilir evet aklımda yoktu , yükleme genişlik bagaj vs bu tarz şeyleri göz önünde bulundurmadan bakıyorum.
Ceed, Pro Ceed tercih edilebilir bencede.
Clio 3 , yaris, fiesta dizel. Guzel araclar.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Connecting site...
bütçenin biraz üstünde ama bu modellerede bakabılırsın bence fiyatına göre çok çok kaliteli bi araç
astra h'lere bakabilirsiniz veya ceedlerde çok güzel araçlar
Connecting site...
Bunda karar kıldık gibi , fikirlerinizi alabilir miyim eksileri artıları yönünde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)