2008 yılında golfün ön göğsü doğuşta 12bin tl iken şuan astra j için 18k tl normal(kur artışı vs.)
geçmiş olsun bu arada arabanın şasesi darbeyi almış olabilir. pert olma ihtimali var.
Printable View
2008 yılında golfün ön göğsü doğuşta 12bin tl iken şuan astra j için 18k tl normal(kur artışı vs.)
geçmiş olsun bu arada arabanın şasesi darbeyi almış olabilir. pert olma ihtimali var.
Bastir serviste ki hasar'la ilgilenen arkadaşa o da experle konuşsun pertini iste soğudum artık binmek istemiyorum de. Sıfır parçalar felan haliyle 19-20 yi de geçer. Çok geçmiş olsun umarim pert olur.
Öncelikle geçmiş olsun. Ben 2010 senesinde böyle bi kaza yaptım aracın airbagleri patlamadı ama sol kapıdan içeri bariyer girdi bide önden bi hasarı vardı serviste 26.500 liralık hasar çıktı pert kaydı verdiler. HIZ YARIŞI HASTANEDE BİTTİ - Hürriyet TV Haber
Senin aracının airbagleri falan patlamış ve yüksek model bi araba masraf çıkar baya diye düşünüyorum. tahminime göre pert kaydı verilir, tabi birazda üstüne düşersen
Perte çıkacağını zannetmiyorum.
pert se zaten skıntı degılse en az 15 bın hasar kaydı olıucak sat gıtsın... zorda olsa sat
bende merak ettim walla çıkacakmı acaba
hee bu arada farz etki bu aracı perte çıkardılar diyelim ...
sigorta ilk önce sana soruyor, aracını kendin al yine dışarda toplat çok temiz bi 20liraya sahip olursun :) hatta sen almak istemiyosan bana al :)
Sigorta firmanıza, servise ve ekspere bağlı bir durum. En büyük etken servis çünkü; araçta şu kadar masraf var, bu bu parçalar değişecek/onarılacak diyecek olan ilk ağız servis. Sonrasında eksper unsuru var, eğer servisle aynı görüşteyse eksper ve araç için yüksek onarım bedeli çıktıysa -atıyorum 40.000tl- aracınızı perte ayırırlar. Sonuçta sigorta firması o halini satıp parasını alacak. Kendileri için en az zarar ettirecek tercihi yapacaklar. Bu noktada sizin servis ve eksperle görüşmeniz yararınıza olacaktır..
Kusura bakma diğer sayfaları okumadım,kasko sigortan hangi firmadan ?
Eğer aracı servise çekmediysen ön camı kırmanı öneririm.
Diğer sayfaları okudum axa sigortaymış.allianz olsaydı yardımcı olurdum.
Bu arada site de ne çok eksper varmış :D
Geçmiş olsun.
Samet'in yazdığı fiyatlar göz önüne alındıktan sonra bu aracın yetki serviste pert olması garanti. 13.000 lirayı söyleyen neye dayandı söyledi
Bugun aradi servis 13bin lira suanki hesap dedi expere e postalamis bugun
13 e nesini topliycaklarmis kanka arabanın göğüsün falan sıfırını takmıyolar mı sıkıştır iyice servisi yoksa sıkıntı olcak.
parça listesini yollamadılar mı maille?
konu hakkında bir bilgi alalım araç pert oldumu masraf kaç lira çıktı 13 lira çıkmıs pardon. okumamısım.
gögüse 18milyar diyen arkadas mercedes e classın gögsü bile 20lira...
13bn son çıkan listedir bunun ilk hali 20*25 arasındadır,opel gm'in servislere sağladıgı yuzde 70 lere varan iskontolar uygulanıyor hasar pert programında calısılıp tutar min seviyeye cekilip onarılabilir duruma getiriliyor.Taş mı yicez:) çok geçmiş olsun
geçmiş olsun aracın altında falan hasar yoksa biraz zor çıkar perte :( en az 10-15 milyar tramer çıkar ama sanırsam
valla ben cok kazaya sahıt oldum perte çıkanda cok sahıt oldum.. sahsen yetkılı servıse gıdersen dırek perte çıkar. o dedıklerı rakama sanayıde sıradan bır kaportacıda cogu seyı tamırle yaparsan çıkar.. aırbagler dahıl.