User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Radar cezası ve belgedeki yanlış tarih hakkında.

SieRRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Radar cezası ve belgedeki yanlış tarih hakkında.

Arkadaşlar bugün Çorlu - Lüleburgaz arası D-100 karayolunda malesef 152 kmh. sürat ile radara girdim. Moral bozukluğuyla olay anında belgeyi pek incelemedim çünkü polis egzoz hakkında da uyarıp duruyodu ondan da ceza yememek için belgeyi alıp gittim. Sonra baktığımda tarihin yanlış yazıldığını gördüm 21.03.2014 yazmıştı. Bununla ilgili yapabileceğimiz bişey varmı ? ben 2 hafta içinde ödeyip % 25 indirimden yararlanmak istiyorum onlarda bu cezayla ilgili herhangi bir başka kayıt varmıdır. Yani 21.03.2014 tarihinden itibaren 2 hafta içinde ödesem indirimden yararlanabilir miyim ? Hatta belge tebliğ tarihi var ama imza bile atmamışım.

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yasal olarak itiraz fln veya yanlış tarihle tebliğ edilmesi ile ilgili bişey yapamazsınız.

Size verilen ceza koçanındaki 21 mart tarihini kendileri işlerken bugünün tarihi olarak yani 12 mart olarak işlerler ona göre ödeme süreciniz başlar .

Yani cezasını % 25 indirimli ödemek istiyosanız 27 mart'a kadar yatırmalısınız , aksini iddaa edemezsiniz çünkü radar cihazı aracınınız görüntüsünü tarih ve saatiyle birlikte alıyor vre bu görüntü arşivlerinde en az 3 - 4 sene saklanıyor

SieRRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende onların arşivlerinde kalacağını düşünüyorum tabi ama hani dedim belki sadece cezayı yazdıkları koçanda kalıyodur onlarda da 21 Mart görünür

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)