Kardes kusurabakma cepten yasdım için öyle oluyor
Printable View
Valla ender telefondan giriyorum iki saat okuyamadimda arkadasa tr ye 2. El motoru faturasida olsa giremiyecegini yalnizca sifir blok seklinde alabilecegini onunda rakaminin ebaydakilerden cok daha yuksek oldugunu bu forumda insanlarin hayallerine degilde gercekteki uygulamalarina yardimci olundugunu anlativer bana yeter :D
Kardes bence wankel al gt55 tak 4 bar bas 1000+ hp gezersin kafan rahat olur kasa olarakta volvo242 efsane olur
He bu arada yazim biciminde cok zor anlasiliyor.
Ender sen bi ara corsaya öne wankel arkaya supra koyup 4 ceker yapiodun noldu o is arkadasa yardimci oluversene
Hep bu escinsel euro emisyon normlari yuzunden gay gay motorlarimiz oldu zaten. 1.xx dusuk devirli turbo motorlar. Peeee...
wankel şahin vardı bi ara nooldu hakkaten
duvara çarptı
aynen,, arka arkaya okuyunca bende güldüm:D
Türkiyeye hiç faturalı 2.el motor soktun mu ?
O verdiğim linklerde bende sana 1-2 proje yapan arkadasın link'ini attım zaten.Ayrıca o konuların içinde bu motorlara sahip arkadaşların kendi yorumlarıdır , kitap internet bilgisi değil yani.Sen forumda araştırma yapıcaksın bulucaksın o projeleri yapan arkadaşları ö.m ile yardım isteyeceksin veya bilgi alıcaksın.Ben sana iyilik olsun diye linkleri buluyorum sen ters ters cevap veriyorsun.
Rollinger biraz sinirli bi arkadaş belli ki,adam sana yardım ediyor neyi tersliyosun?
Abicim Antalyadaysan git yeni sanayide Baştaş Performance ye orda 2jz swap yapılan bmw m3 var sahibiyle ne istiyorsan konuş ;)
arkadaşlar elimden geldiğince sanayide bir abimin desteğiyle kendi yaptığım ahşap wankel motorunda çalışma prensibini anlatmaya çalıştım yorumlarınızı esirgemeyin ;) https://www.youtube.com/watch?v=t_p2Ls_-wS4