cut out geçer mi peki muayneden, benim de önümüzdeki ay muayne var da :D
Printable View
cut out geçer mi peki muayneden, benim de önümüzdeki ay muayne var da :D
Karasız kaldım şimdi İst. yolumu Eryaman mı :S
cumartesi akşamı son randevu saatlerine gölbaşından al gir
ivedikten gecemeyeceginiz kesinde diğer istasyonları bilmem.
İvedikte geçemeniz imkansız diyebilirim adamlar artis karşısında arkadaşı varmış gibi geniş geniş konuşuyolar ve en ufak şeyde geçirmiyorlar. mesela düzgün çalışan emniyet kemerime işlevini görmüyor bu git yaptır gel dedi değişik insanlar. Kısacası ivediğe gitmeyinde nereye giderseniz gidin
Gölbaşı mantıklı çalıştıgım yerede yakın.
kat ıptalı sorun cıkartıyor gecen hafta gırdım bende ıvedık dekı muaneye ..cakma kat.ıle gecıyorsun sorun olmuyor ama o sekılde gecemezsın
Elmadağ da iyidir cutout, down pipe ne ararsan var eleman içerde gazlaya gazlaya geçirdi muayeneden, sonra da gelip abi bu nası bişey yaaa diyo :)
İvedik gerçekten çok sıkı.
arkadaşlar güncel çekeyim.. Tavanımda siyah kaplama var. Ağır kusurmudur ? Nisan başında muayenem bitiyor ? Ağır kusur ise ruhsata işletmenin yolu nasıl oluyor ?
benim farlar fabrikasyon bixenon ama içi siyah boyalı geçer mi sorun olur mu? bi de aracı kaplatıcam muayneye gitmişken ikisini bir halledebilir miyim yoksa öncesinde/sonrasında mı yapmam gerekir?
Sonuç nedir? Girildi mi muayeneye? Nerede girildi? Geçti mi? Kaldı mı?
Bende sonuç, muayene için cumartesi son saate randevu almıştım ve muayene yaptırmaya giderken sanırım arkadan polis ceza yazmış ve trafik cezası göründügü için muayene yaptıramadım. Bu hafta hayırlısı
ben ivedikte girmiştim
son iptal
bütün camlar film
xenon far sis
bitik lastik
6-7 madde hafif kusurlu geçmiştim
2 hafta evel e93 320d standart istanbul yolundakinde
4 yerine 5 koltuk yazması ve lastik ebatları farkı yüzünden ağır kusurlu kaldım...
peki bu kaplama ve muayne işini aynı anda halledebilir miyim yoksa ruhsat değişeceğinden sıkıntı olur ayrı ayrı mı yapmak gerekir?
HGS cezası ve uzun farların sürekli yanar halde kalmaması ağır kusurmudur? Cuma günü gireceğim muayeneye ona göre ya HGS cezasını ödicem ya da para bana kalsın. :D